5 bin TL altı monitör önerisi

• Konuyu başlatan lariz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 385
Bütçe
5000

lariz

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Yok
Yeni bir sistem dizmeyi düşünüyorum 1080p olacak şekilde genellikle oyun oynayacağım. Buna uygun öneriler yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyzico indirip Gaming.Gen kampanyasına katılın ve İyzico ile ödeyin.
İyzico üzerinde ilk siparişe özel 300TL cashback kampanyasına da katılmayı unutmayın.

Pivot özelliği isterseniz aynı monitörün pivot özelliklisi:

Son düzenleme:
İyzico üzerinde ilk siparişe özel 300TL cashback kampanyasına da katılmayı unutmayın.

Bunu düşüncem ama ondan önce ilk şunu almayı düşünmüştüm ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA alınır mı?

G244F E2 çöp.
G255 pf E2 de çöp.
G244pf E2 de çöp.

Şu monitörleri önermeyin. Rezalet kontrast, kötü renk gamutu ve kötü parlaklık. Örnek inceleme bırakıyorum. Mag256f varken uzak durulması gereken modeller. @lariz @kxy
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

IMG_2754.jpeg

G244F E2 çöp.
G255 pf E2 de çöp.
G244pf E2 de çöp.

Şu monitörleri önermeyin. Rezalet kontrast, kötü renk gamutu ve kötü parlaklık. Örnek inceleme bırakıyorum. MAG256F varken uzak durulması gereken modeller. @lariz @kxy
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2453025

MAG 256F ghosting ve ölü piksel tarzı sorunlar olur mu olursa da rahatsız eder mi bunlar hakkında bir bilgim yok alınır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı