5 bin TL F/P monitör önerisi

Bütçe
5k

Önemli olan marka değil modeldir. MSI'ın giriş seviyesinde iyi modelleri yok. Ayrıca attığım monitörü 0.5 ms diye atmadım paneli iyi olduğu için, fiyatına göre rakibi olmadığı için attım.

G6 oled'in 1ms sunduğu yerde 5k'lık ips monitörler 1ms nasıl verecek? Kaldı ki aynı fabrikadan alıp marka ve yazılım değişmiş gibi hissetmeniz mantıksız. Kullanılan paneli bilmeden böyle bir tahminde bulunmak mantıklı değil. Kaldı ki arka aydınlatma, piksel overdrive optimizasyonu, kalibrasyon, fabrika çıkış overclock miktarı, malzeme kalitesi, işçilik vb bir sürü farklılık var.

Ne kadar süredir kullaniyorsunuz hocam bir şikayetiniz var mı?

Ekim'de aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım hocam ama ayaklıgı büyük sadece, o da dert değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli marka olarak MSI mi yoksa farklı bir şey mi alınır.

Bir de PC icin sıvı sogutucu gerekirmi tavsiye sistem almayı düşünüyorum da yanına sıvı sogutucu almam lazım olur mu?

Hangi işlemci olacağına göre değişir ama kule tipi soğutucuda yeterli gelir çoğu işlemciye. Lenovo veya AOC alabilirsiniz monitör olarak.

Lenovo:

AOC:

Kaliteli marka olarak MSI mi yoksa farklı bir şeymi alınır.

Bir de PC icin sıvı sogutucu gerekirmi tavsiye sistem almayı düşünüyorum da yanına sıvı sogutucu almam lazım olur mu?

Şimdi konularınıza baktım sanırım 25k civarında 5600'lü veya 7500Fli bir sistem alacaksınız bu ikisine de kule tipi soğutucu yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…