evet kasa ve psu arıyorum 5070ti modeli Asus primeKasa+Güç kaynağı mı arıyorsunuz?
Güç kaynağı da arıyorsanız eğer 5070Ti modeli de önemli, belirtebilir misiniz?
Kasa+Güç kaynağı arıyorsanız eğer bütçenizi biraz artırmanızı tavsiye ederim.
Kaliteli bir 750W+ yeterli olacaktır.
12VHPWR kablosu olan bir PSU ihtiyacınız var.evet kasa ve psu arıyorum 5070ti modeli Asus prime
Bu kasadaki PSU 12VHPWR bağlantısı içeriyor fakat 300Watt ile sınırlı. 5070Ti 300Watt gibi bir güce sahip kart yani tam sınırdadır.MSI MAG Forge 121A 750W Bilgisayar Kasası bütçe dahilinde tek seçenek bu.
ne önerirsiniz arttıralım o zaman bütçeyi12VHPWR kablosu olan bir PSU ihtiyacınız var.
Bu kasadaki PSU 12VHPWR bağlantısı içeriyor fakat 300Watt ile sınırlı. 5070Ti 300Watt gibi bir güce sahip kart yani tam sınırdadır.
Benim tavsiyem eğer biraz daha çıkabilirseniz ayrı ayrı almanız.
Raijintek Cratos Lite ya da XPG Kyber bakabilirsiniz. Alırken PCIE 5.0/5.1 veya ATX 3.0/3.1 desteklediğinden emin olun.ne önerirsiniz arttıralım o zaman bütçeyi
valla pek bilgim yok ya kasalar hakkında ben bu kadar özelliğinin olduğunu bilmiyordum soğutucu thermalligt Phantom spirit 120se baya büyük birşey sanıeımRaijintek Cratos Lite ya da XPG Kyber bakabilirsiniz. Alırken PCIE 5.0/5.1 veya ATX 3.0/3.1 desteklediğinden emin olun.
Kasa konusu çok önemli değil fakat dikkat etmeniz gereken şeyleri kısaca özet geçebilirim.
1) Alacağınız PSU'nun boyutlarını desteklemeli.
2) Asus Prime 5070Ti kartınız 304mm, bu nedenle minimum GPU uzunluğu 320mm destekleyen bir kasa bakmanızda fayda olacaktır.
3) İşlemci soğutucunuz var mı bilmiyorum fakat min. CPU soğutucu yüksekliğini seçeceğiniz veya elinizde olan soğutucu ile kıyaslayın.
4) Sıvı soğutucu kullanıyorsanız veya kullanacaksanız radyatör desteğine dikkat edin.
Aerocool D501A bakabilirsiniz. PSU ile birlikte 7K'ya falan gelir bütçenize uygunsa.valla pek bilgim yok ya kasalar hakkında ben bu kadar özelliğinin olduğunu bilmiyordum soğutucu thermalligt Phantom spirit 120se baya büyük birşey sanıeım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.