5 bin TL ikinci el bilgisayar önerisi

Ruzgxr

Decapat
Daha fazla  
3.500-4700 arası ikinci el sahibinden bilgisayar önerisi alabilir miyim? Masaüstü ya da laptop fark etmez.

Orta seviye bir ekran kartının 15-20 bin TL olduğu bir ortamda 5000 TL'ye harika sistem toplamışsınız, şaşırdım açıkçası.

Taş gibi sistem sadece bütçe artarsa bu RAM alınabilir:

Taş gibi sistem sadece bütçe artarsa bu RAM alınabilir:
Kesinlikle alınmaz. Ekstra 1 tane daha kingston ramden alınır. Bu ramler 3200Mhz. Benim attığım ramler 3600 mhz CL17 normalde 3600mhz ramlerin geneli cl18'dir benim attığım ramler çok daha kaliteli chiplere sahip.

Orta seviye bir ekran kartının 15-20 bin TL olduğu bir ortamda 5000 TL'ye harika sistem toplamışsınız, şaşırdım açıkçası.
Teşekkürler. Maksat arkadaş kaliteli parçalar ile güzel ve kaliteli bir sistem kullansın.

Kesinlikle alınmaz. Ekstra 1 tane daha Kingston RAM'den alınır. Bu RAM'ler 3200MHz. Benim attığım RAM'ler 3600 MHz CL17 normalde 3600MHz RAM'lerin geneli CL18'dir benim attığım RAM'ler çok daha kaliteli chiplere sahip.

Onu alırsa tabii daha iyi olur, bütçe kısıtlı diye attım.

Kesinlikle alınmaz. Ekstra 1 tane daha kingston ramden alınır. Bu ramler 3200Mhz. Benim attığım ramler 3600 mhz CL17 normalde 3600mhz ramlerin geneli cl18'dir benim attığım ramler çok daha kaliteli chiplere sahip.

Teşekkürler. Maksat arkadaş kaliteli parçalar ile güzel ve kaliteli bir sistem kullansın.
Hocam çok iyisiniz gerçekten hayran kaldım dhaa önce hiç böyle detaylı anlatan yoktu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı