5 bin TL ikinci el ekran kartı önerisi

cucci

Decapat
Daha fazla  
ETS 2
Valorant
Minecraft
GTA 5
CS:GO
Assetto Corsa
Gibi oyunları ve belki bir de bazı hikaye oyunlarını 1080p orta grafik ayarında 60 FPS üstü oynamak istiyorum, ikinci el bir ekran kartı önerir misiniz? (bütçe maksimum 5k)

ETS 2
Valorant
Minecraft
GTA 5
CS:GO
Assetto Corsa
Gibi oyunları ve belki bir de bazı hikaye oyunlarını 1080p orta grafik ayarında 60 FPS üstü oynamak istiyorum, ikinci el bir ekran kartı önerir misiniz? (bütçe maksimum 5k)
1660 Süper

RX6600 en iyi ekran kartı bu bütçede lakin işlemcin nedir?

Reis iyi hoş diyorsun da 6000 TL olmuş (Ryzen 5 3600 baştan sistem kuruyorum zaten çok güçlü bir şey istemiyorum)

Onu düşünmeye başladım bu aralar

Artı olarak, şu an RX6600 kullandığım için söylüyorum belirttiğin oyunları çok rahat en yüksek ayarlarda oynarsın.

Ben işte 1080p 60FPS sabit oynasam bile yeter bütçe az seneye daha güçlü alacağım

Reis iyi hoş diyorsun da 6000 TL olmuş (Ryzen 5 3600 baştan sistem kuruyorum zaten çok güçlü bir şey istemiyorum)

Onu düşünmeye başladım bu aralar

Ben işte 1080p 60FPS sabit oynasam bile yeter bütçe az seneye daha güçlü alacağım
Siz bence pahalı ilanlara denk gelmişsiniz, 5k'ya RX6600 bulabilirsiniz.

Şehir içi elden bulmanız zor olabilir. Ancak 2-3 arama ile malum ikinci el satış platformlarında bulabilirsiniz, az önce siz söyleyince baktım ve son 1 ayda ilana koyulmuş 2 tane 5000TL fiyatında, 1 tane 5500TL fiyatında ürün buldum.
Zaten yazın alıcam eğer bulabilirsem rx 6600 alırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı