5 bin TL ikinci el sistem önerisi

Clostar

Hectopat
Daha fazla  
Elimde HDD mevcut, kasa istemiyorum, uzay montaj kullanacağım. 60Hz monitörüm var, CS 2'de 60 FPS'in altına düşmemesi yeterli. Bütçem 5K.
DDR4 veya DDR3 fark etmez, CS2 harici arada Valorant düzeyi oyunlar oynarım. En fazla sistemi zorlayacak oynayacağım oyun PUBG'dir.

Burada sana direk olarak söylememiz doğru olmaz çünkü verdiğimiz marka modeller gerçek piyasa ile fiyat farkı olabilir veya aldığın markada arıza çıkar vb. durumlar olabilir artı olarak uzay montaj sistemler aşırı toz tutar ucuzda dandikde olsa al bir kasanın içinde yap artı olarak sahibinden Letgo tarzı yerlerde biraz araştırsan bulabilirsin.

Burada sana direk olarak söylememiz doğru olmaz çünkü verdiğimiz marka modeller gerçek piyasa ile fiyat farkı olabilir veya aldığın markada arıza çıkar vb. durumlar olabilir artı olarak uzay montaj sistemler aşırı toz tutar ucuzda dandikde olsa al bir kasanın içinde yap artı olarak sahibinden Letgo tarzı yerlerde biraz araştırsan bulabilirsin.

Kotu hava akisi olan kasa kullanacagima hiç kullanmamak daha iyi.

Kasa istememenizin özel bir sebebi var mı? Pazarlıkla vs. bahsettiğiniz oyunları oynatacak sistem bulabilirsiniz belki.

Bütçeden kısmak için istemiyorum.

i5 4. nesil.
GTX 1060 veya RX 580.
8 GB RAM
Ve bunları destekleyen bir anakart düşünmüştüm sizce mantıklı mı?

Merhabalar, sistemi topladınız mı? Topladıysanız nasıl bir sistem topladınız. Bende aynı şekilde bir sistem toplamak istiyorum amacım cs2 de 120 fps civarında oyun oynamak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı