Başlıktaki gibi 5000TL bütçem var. Mouse, klavye ve kulaklık alacağım. Öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Fare 2.5KBaşlıktaki gibi 5000TL bütçem var. Mouse, klavye ve kulaklık alacağım. Öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Mouse iyi, kulaklık hakkında bilgim yok ama klavyeyi asla önermiyorum.
Bütçe dağılımını siz kendiniz ihtiyacınıza göre belirleseniz daha iyi olur.
Mouse iyi, kulaklık hakkında bilgim yok ama klavyeyi asla önermiyorum.
Gamepower'ın kullandığı switchler çok kötü Outemu kullanıyor Gamepower Ogre RGB aldım almaz olaydım 1300 TL'ye almıştım 1.5 sene temassızlık sorunu cart curt derken çöp oldu. Mouse olarak
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Kulaklık olarak da IEM kulaklıklar var kalite açısından daha iyi aynı fiyatta bir kulak üstüye göre şahane üstelik kafanı yoruyor kulak üstü önermem örnek;
Bir de nasıl bir klavye istediğin yazma şansın var mı? Çünkü klavyede çok fazla seçenek var işte mekanik olsun falan filan ayzarsan yardımcı olmaya çalışırım![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
1.5 2K bantlarında bir şey bakacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.