5 bin TL kablosuz Gaming klavye ve mouse önerisi

Arkadaşlar tartışmayalım :) standında şarj olan mouse 2.5k bütçe var işte en iyisi hangisiyse onu alayım ama sürekli yeni şeyler yazılıyor. Bende gidip Rampage almam bu paraya. Scrox çok iyi gibi ama o da stanttan şarj olmuyor sarjı ne kadar gidiyor göremedim bir de. Şu an da Rival 3 kablolu kullanıyorum bu arada.

Sen yanlış anlamışsın, ben klavyeden bahsediyorum :D

Sonuç olarak yine aynı kapıya çıkıyor.

Arkadaşlar tartışmayalım :) standında şarj olan mouse 2.5k bütçe var işte en iyisi hangisiyse onu alayım ama sürekli yeni şeyler yazılıyor. Bende gidip Rampage almam bu paraya. Scrox çok iyi gibi ama o da stanttan şarj olmuyor sarjı ne kadar gidiyor göremedim bir de. Şu an da Rival 3 kablolu kullanıyorum bu arada.

Tartışmıyoruz hocam sizin için her şey 🙂

Hocam standlı istiyorsan biraz zor, illa standlı dersen AJ159 Pro bakabilirsin. Ama scyrox vs varken saçma olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı