5 bin TL kablosuz Gaming klavye ve mouse önerisi

Arkadaşlar tartışmayalım :) standında şarj olan mouse 2.5k bütçe var işte en iyisi hangisiyse onu alayım ama sürekli yeni şeyler yazılıyor. Bende gidip Rampage almam bu paraya. Scrox çok iyi gibi ama o da stanttan şarj olmuyor sarjı ne kadar gidiyor göremedim bir de. Şu an da Rival 3 kablolu kullanıyorum bu arada.
Scrox gayet iyi kanka kablolu şarj edersin.Standlılar biraz pahalı piyasada.

Hocam standlı istiyorsan biraz zor, illa standlı dersen AJ159 Pro bakabilirsin. Ama scyrox vs varken saçma olur.

Evet bunu gördüm aslında iyi görünüyor. İşimi görür diyorsan bunu da alırım rekabetçi oynamıyorum ben gecikme olmasın sarjı uzun gitsin bana yeter.

Sonuç olarak yine aynı kapıya çıkıyor.

Tartışmıyoruz hocam sizin için her şey 🙂

çok teşekkür ederim adamsın :)

Evet bunu gördüm aslında iyi görünüyor. İşimi görür diyorsan bunu da alırım rekabetçi oynamıyorum ben gecikme olmasın sarjı uzun gitsin bana yeter.

Çok teşekkür ederim adamsın :)

AJ159 Pro gayet iyi mouse tur madem heves ettiniz alabilirsiniz üzmez.

Beyaz setup mu dizeceksin? Yoksa rengi farketmiyor mu.

renk farketmiyor.

Şu an, anlık heves var. Aldıktan sonra isteği gidecek. 1 hafta kullanıp yarım saat bir saatte şarj edecek zaten.

hocam gerçekten kablosuz olması benim için önemli yoksa rival 3'le devam ederim bozuk değil zaten. Standı zaten kablo tak çıkarla uğraşıp bıkmayayım diye alıyorum uyumadan önce koyarım üstüne sabaha kadar sarj olur diye düşünüyorum.

Renk fark etmiyor.

Hocam gerçekten kablosuz olması benim için önemli yoksa Rival 3'le devam ederim bozuk değil zaten. Standı zaten kablo tak çıkarla uğraşıp bıkmayayım diye alıyorum uyumadan önce koyarım üstüne sabaha kadar şarj olur diye düşünüyorum.

Gereksiz pahali hocam standli mouseler. Gerek oldugunu dusunmuyorum. Scyrox gibi bir nimet varken sırf şarj standi icin cok daha dusuk donanimli bir model almak saçma olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı