5 bin TL kablosuz Gaming klavye ve mouse önerisi

Renk fark etmiyor.

Hocam gerçekten kablosuz olması benim için önemli yoksa Rival 3'le devam ederim bozuk değil zaten. Standı zaten kablo tak çıkarla uğraşıp bıkmayayım diye alıyorum uyumadan önce koyarım üstüne sabaha kadar şarj olur diye düşünüyorum.

Hocam tabii ki son karar senin, ama haftada bir takacağın bir kablo bir yerden sonra umurunda olmuyor insanın, onu belirteyim. Daha kalitelisini almak varken değer mi? Orası sana kalmış.

Hocam tabii ki son karar senin, ama haftada bir takacağın bir kablo bir yerden sonra umurunda olmuyor insanın, onu belirteyim. Daha kalitelisini almak varken değer mi? Orası sana kalmış.

Klavye olarak aklıma gelenler bunlar, hiçbir üzmez.

Hocam bu scyroxun sarjı kaç saat dayanıyor bilgin var mı?

Hocam 250 mAh, fakat her farenin yediği şarj değişiyor. O yüzden testlere bakmak daha iyi. Kaç Hz kullanacağın da şarja etken, ama yaklaşık 3 4 gün en kötüsünden gider. Günde kaç saat kullandığın da etken tabii ki.

Hocam bu klavyeler bana uymaz Numpad'li istiyorum. Aula F99 iyi gibi görünüyor benim işimi görür gibi.

Gereksiz pahali hocam standli mouseler. Gerek oldugunu dusunmuyorum. Scyrox gibi bir nimet varken sırf şarj standi icin cok daha dusuk donanimli bir model almak saçma olur.

Hocam peki şu dediğiniz mouse V6 olanı mı V8 olanı mı alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı