5 bin TL klavye tavsiyesi

Bütçe
5000

Veya daha düşük bir fiyata:

İstediğim özellikler rappid triger manyetik switch bir de 8000Hz bu özellikler ASUS ROG falchion ace hfx var bir de size zahmet bunu inceler misiniz?

Bunlarda güzel klavye ama manyetik switch değil herhalde bir de rappid triger özelliği var mı bunlarda başka önerebileceğin klavye var mı?

İstediğim özellikler rappid triger manyetik switch bir de 8000Hz bu özellikler ASUS ROG falchion ace hfx var bir de size zahmet bunu inceler misiniz?
Senin attığın hoşuma gitti. Alternatif olarak bunu da önerebilirim : https://www.akakce.com/klavye/en-uc...lolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1530887172.html

tavsiye ederim kendimde kullanıyorum ekstra olarak oyunlarda klavyenin oyuna göre sana bilgi vermesi felan çok eğlenceli ve güzel yotubedan detaylı bakabilirsin

tavsiye ederim kendimde kullanıyorum ekstra olarak oyunlarda klavyenin oyuna göre sana bilgi vermesi felan çok eğlenceli ve güzel yotubedan detaylı bakabilirsin
Hocam %75 veya %60 istemiş. Bu %100.

Bu klavyede güzel ama RGB ışıkları harfleri göstermiyor sadece tuşların altında yanıyor

Tavsiye ettiğiniz klavyeler çok güzel ama pek benlik değil AliExpress de vng VXE ATK68 satılıyor sipariş etsem kaç günde gelir.

Neyse arkadaşlar dayanamadım ve ASUS ROG falchion ace hfx aldım
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar çok kararsız kaldım o yüzden bir de size danışayım dedim. Niyetimde VGN VXE ATK68 beyaz modelini almak vardı ama stok yok o yüzden bende yeni çıkan ASUS ROG falchion ace hfx klavyesine baktım ama pek içime sinmedi sonra ATK RS7 baktım ama RGB ışıkları istediğim gibi değil ışıklar harfleri göstermiyor altta kalıyor.

Sizden istediğim rappid triger özellikli 8000Hz destekli (olmasa da olur ) RGB ışıkları harfleri gösteren güzel bir beyaz klavye tavsiyesi istiyorum bütçe en fazla 7K yapabilirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
Asusun Rog Strix scope rx modeline bakabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı