5 bin TL monitör önerisi

promagistra

Femtopat
Daha fazla  
Bu fiyat bandında monitör önerir misiniz? Minimum 144Hz olmalı. Panel olarak tercihen IPS ama monitör kaliteli olduğu sürece çok fark etmez. Şart değil ama Teknosa gibi ürünü test ederek alabileceğimiz bir yer olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandında monitör önerir misiniz? Minimum 144Hz olmalı. Panel olarak tercihen IPS ama monitör kaliteli olduğu sürece çok fark etmez. Şart değil ama Teknosa gibi ürünü test ederek alabileceğimiz bir yer olursa daha iyi olur.

Hocam öncelikle internetten almanızı tavsiye etmiyorum. Bütçeniz 500-700 TL artarsa ASUS'un monitorlerini almanızı tavsiye ederim. Ben 3-4 gün önce Vatan Bilgisayar mağazasından aldım ve pişman değilim. Ayrıca mağazada monitörü vermeden panel testi, ölü piksel testi vs yapıyorlar.

Hocam öncelikle internetten almanızı tavsiye etmiyorum. Bütçeniz 500-700 TL artarsa ASUS'un monitorlerini almanızı tavsiye ederim. Ben 3-4 gün önce Vatan Bilgisayar mağazasından aldım ve pişman değilim. Ayrıca mağazada monitörü vermeden panel testi, ölü piksel testi vs yapıyorlar.

Beğenmedim atan arkadaşlar niye attı öğrenebilir miyim? Mağazadan test edip almak varken niye internetten alsın ki?

Ölü piksel testi talep etsek yardımcı olurlar mı hocam? Kutudan sıfır açarken vesaire video çekseler yardımcı olurlar mı sizce?

Hocam tek ölü piksel testi yetmez. Panel testide yaptırmalısın. Yakınında mağaza varsa oraya gidip almanı tavsiye ederim. Bana bayağı bir yardımcı olmuşlardı. İlk kez Vatan Bilgisayar'dan aldım bir ön yargım vardı ama ön yargılarımı kırdılar çok memmnum şu an en azından monitörü test edip veriyorlar bir sorun varsa vermiyorlar.

Ölü piksel testi talep etsek yardımcı olurlar mı hocam? Kutudan sıfır açarken vesaire video çekseler yardımcı olurlar mı sizce?
Mağazada yapıyorlar ölü piksel testi, ödeme yapıldıktan sonra.
Arayıp sorman güzel olur aslında.

İstanbul mağazaların hepsinde stoğu mevcut, deneme şansınız var mı bilmiyorum.

Öncelikle bu monitörün panelinin sorunlu olduğunu söyleyenler var. Bende ilk başta bu monitörü almıştım ama yorumları okuyunca iade etmiştim. Belki mağazadan test edip alırsa sorun çıkmaz ama internet alınmasını tavsiye etmiyorum ve bunu dedim diye beğenmedim atmanıza kırıldım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı