5 bin TL mouse önerisi

NeanderthaLin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 5K civarı mouse arıyorum. Razer DeathAdder V3 Pro vardı scroll vs berbattı bir yıl oldu buna rağmen iade aldılar. Klavye de blackwidov C4 Pro ama o da sıkıntılı. Logitech tercihim. Klavye mouse önerir misiniz bu fiyat bandında?

Mouse:

Klavye:
veya:

Toplam bütce 10.000TL ise:
-

Merhaba 5K civarı mouse arıyorum. Razer DeathAdder V3 Pro vardı scroll vs berbattı bir yıl oldu buna rağmen iade aldılar. Klavye de blackwidov C4 Pro ama o da sıkıntılı. Logitech tercihim. Klavye mouse önerir misiniz bu fiyat bandında?

Şekil olarak DAV3 Pro'yu beğendiyseniz bunlara bakabilirsiniz.

1765375995476.png

Yanlış bilgi
Şekil olarak dav3 Pro'yu beğendiyseniz bunlara bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2619260

Wraith'dan ürün alınmaz. İade problemleri var, garanti süreçleri çok uzun. Güvenilir bir firma değil.

Logitech al geç, popüler marka üzmez, Razer 1 yıl kullanmışsın iade almışlar. Çin malı ürün alıp 2 haftada patlarsan değişim de yapmazlar, onarım ile uğraştırırlar. Güvenilir markalardan şaşmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı