5 bin TL ortalama düzeyde amfi önerisi

KawaiSobaBorusu

Decapat
Daha fazla  
Elektro çalmaya yeni başlıyorum gitar olarak Jackson JS11 veya Cort X100 almayı düşünüyorum ama amfi konusunda kararsız kaldım. Bütçem 5000 civarları. Evde kendi halimde hobi olarak çalacağım, ses anlaşılır olsun yeter. Ayrı olarak kötü amfi iyi amfi arasındaki farkları bilmiyorum onu açıklayabilirseniz mutlu olurum.

Bütçeyi arttırabilirseniz iyi olur diye düşünüyorum. Blackstar, nux mighty, katana gibi modeller sizi üzmeden uzun yıllar götürür, bütçeyi biraz arttırmanız gerekebilir dediğim gibi. Turkrock'a da başlık açın. Solitude71 size katana harici bi amfi için kızabilir ama sorun yine de 😁

Bütçeyi arttırabilirseniz iyi olur diye düşünüyorum. Blackstar, nux mighty, Katana gibi modeller sizi üzmeden uzun yıllar götürür, bütçeyi biraz arttırmanız gerekebilir dediğim gibi. Turkrock'a da başlık açın. Solitude71 size Katana harici bir amfi için kızabilir ama sorun yine de 😁

ID Core V3 için bütçemi biraz zorlayacağım, fakat sanırım watt kavramı varmış sizce kaç watt olmalı?

ID Core V3 için bütçemi biraz zorlayacağım, fakat sanırım watt kavramı varmış sizce kaç watt olmalı?
watt kavramı kabaca ses düzeyiyle doğru orantılı. ıd core gibi amfiler dijital oldugundan ev ortamında 40 watt da alsanız 10 watt da alsanız fark etmez çünkü sesi kısık kullanacaksınız, tek kaybınız hoparlör boyutu sayesinde gelen ses netliği olacaktır. tavsiyem en azından bi 20 watt alın

Elektro çalmaya yeni başlıyorum

kötü amfi iyi amfi arasındaki farkları bilmiyorum onu açıklayabilirseniz mutlu olurum.
Yeni başlıyorsanız sizin için amfinin kötüsü yoktur. önünüze 5.000$ lık amfi de koysak çalabildiğiniz kadar kaliteli ses çıkarabilirsiniz.

O nedenle başlangıçta bunun için geniş bütçeler ayırmayın ve "Kaliteli / en kaliteli" derdine düşmeyin.

Dijital işlemcili, Modellemeli, ses kartları, prossesörler gibi şeylerden uzak durun. Onlar sizin seviyenize uygun değiller. Efektli / drivelı çalmak; tuşenizi geliştirememenize, bastığınız hatalı sesleri fark edememenize neden olur. Bu yüzden başlangıç amfilerinin Analog yapıda, (transistörlü de denir). olması gereklidir. Çoğu amfide drive switch de bulunuyor. Bu özellikler fazlası ile yeter.

Yeni başlıyorsanız sizin için amfinin kötüsü yoktur. önünüze 5.000$ lık amfi de koysak çalabildiğiniz kadar kaliteli ses çıkarabilirsiniz.

O nedenle başlangıçta bunun için geniş bütçeler ayırmayın ve "Kaliteli / en kaliteli" derdine düşmeyin.

Dijital işlemcili, Modellemeli, ses kartları, prossesörler gibi şeylerden uzak durun. Onlar sizin seviyenize uygun değiller. Efektli / drivelı çalmak; tuşenizi geliştirememenize, bastığınız hatalı sesleri fark edememenize neden olur. Bu yüzden başlangıç amfilerinin Analog yapıda, (transistörlü de denir). olması gereklidir. Çoğu amfide drive switch de bulunuyor. Bu özellikler fazlası ile yeter.
bi amfi dünyanın parası, bir sene çaldıktan sonra gidip tekrardan amfi parası mi versin? Hele ki bu müthiş enflasyonda. Dandik amfi insani gitardan soğutur, drive pedalına bi basıyorsun delii gibi dip ses oluyor. id core 2
nesil alsın geçsin derim ben.

bi amfi dünyanın parası, bir sene çaldıktan sonra gidip tekrardan amfi parası mi versin?
Hayır. Satar, üst model alır. :)
Dandik amfi insani gitardan soğutur,
Yeni başlıyorsanız, amfinin dandiği yoktur. Kalitelisine boşa para verirsiniz.
drive pedalına bi basıyorsun delii gibi dip ses oluyor.
Dip gürültüsü doğal bir şeydir. Sorun değildir. Ayrıca Dip gürültüsünü manyetikler üretir, amfiler değil.
O dijital işlemcili bir prossesör. Ve üstünde ayrıca yeni başlayana uygun olmayan efekler ve modellemeler var. Bunların yol açacağı sakıncaları yukarıda yazdım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı