5 bin TL Ultra sessiz klavye önerisi

Bütçe
5k

Wtech

Hectopat
Merhaba, klavye Ultra sessiz olsun istiyorum. Mekanik silent klavye yoksa membran de olur, önceliğim sessiz olması. Basma hissiyatı güzel ergo klavyeler de olur. Retro oyunlar oynuyorum teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Logitech MK295 var PC'yi salonda kullanırken ses çıkarmasın diye almıştım benimki 3 senelik hala çıt çıkarmadan çalışıyor istersen bir araştır ama tarzına uyar mı orasını bilemem tabii.

ASUS'un kendi üretimi olan sessiz basma hissiyatı güzel kırmızı swichleri var, bu klavyenin 1. modelini kullanıyorum uzun süredir. Bendeki klavyenin bazı LED'leri farklı renklerde güç kaybetmeye başladı, bu 3. mekanik klavyem ve hepsinde başıma geldiği için artık takılmıyorum. Klavye genel olarak güzel tavsiye ederim.

Mekanik silent klavye yoksa membran de olur
Mekanik silent switchler var ama çoğu klavyede stok olarak gelmez silent switchler.

Şu an tek bildiğim silent switchli klavye strike 600.

Bir de alu87a var, o da baya sessiz.

Mekanik silent switchler var ama çoğu klavyede stok olarak gelmez silent switchler.

Şu an tek bildiğim silent switchli klavye strike 600.

Bir de alu87a var, o da baya sessiz.

Bildiğiniz silent switch varsa önerebilir misiniz ve bunlar her klavyeyle uygun oluyor mu neye dikkat etmem lazım?

Bildiğiniz silent switch varsa önerebilir misiniz ve bunlar her klavyeyle uygun oluyor mu neye dikkat etmem lazım?
Hocam klavyede hot swap varsa yüksek ihtimalle uyar. Sadece giriş seviyesi klavyelerin bazılarında soketler biraz daha ince olduğu için bazı switchler uymuyor ama senin bütçede alacağın her klavyeye uyar bu switchler. Sadece alacağın klavyede hot swap özelliği var mı yok mu ona dikkat et, benim sana önerdiklerimde hot swap olur zaten.

Silent switch olarak şu an en iyisi seçenek akko fairy yada penguin olur.

Bunları aslında aliexpressten falan da alabilirsin ama stok varken gaming genden alman daha iyi olur. Zaten aliden alınca da çok bir fiyat farkı olmuyor. Bir pakette 45 adet var, bilgin olsun.

Klavye olarak da öneri yaparım istersen, baya bir çeşit var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı