5 bin TL'ye 2. monitör önerisi

585923

Decapat
Merhaba 27 inç ana monitörümün yanına daha küçük boyutlu dikey kullanmak için bir yan monitör bakıyorum. Monitör kolu ile kullanacağım ve 100Hz civarı olsa iyi olur ama 75 ve 60 Hz de uygundur. Bütçe kısıtlamam yok 5K fazladı ödemek istemiyorum (sadece Discord vs koyacağım). Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Konumunuza göre 2. el monitörlere de bakabilirsiniz aslında. Hem daha uyguna denk gelir belki. Sonuçta kullanım amacınıza bakarsak çok iyi bir şey almanıza gerek yok.

24 inch arıyorsunuz ama bunu da begenebılırsınız ben bundan aldım bayagı memnunum 1 ay once 4200e almıstım ayrıca monıtoru yana degıl ustede konumlandırabılırsınız ben oyle yaptım hosuma gıttı.

Dosya Ekleri

• aa.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 25
Konumunuza göre 2. el monitörlere de bakabilirsiniz aslında. Hem daha uyguna denk gelir belki. Sonuçta kullanım amacınıza bakarsak çok iyi bir şey almanıza gerek yok.
Ben de aynı fikirdeyim. 2.800 TL’ye 200 Hz VA panel bir Excalibur monitör aldım, ikinci monitör olarak kullanıyorum ve fazlasıyla işimi görüyor.

Öncelikle önerileniriniz için teşekkürler.
Hocalarım sadece yan uygulamalrı açacağım çok bir kaliteye ihtiyacım yok. Sanırım en küçük 24inç oluyor. 180Hz falan hiç gerek yok önemli olan benim için fiyat uygunluğu.

Attığım KTC'yi alın geçin hocam.

Hocam güzel üründe ihtiyacımın üstü ben daha çok Samsung Essential S3 tarzı bir şeyler bakıyorum. Kompakt ucuz ve ihtiyacımı görsün dikey olacağı için ne kadar küçük o kadar rahat olur bana.

Hocam bütçeniz 5.000 TL o yüzden bu fiyata en iyisini önerdim. Derseniz daha uygun bir şey istiyorum 2. el bakılabilir. Sonuç olarak 2. elde olsa çok kalitesiz almaya gerek yok renk farkı, parlaklık farkı bazen sinir edebiliyor. Bütçeniz varsa KTC alın.

Hocam maksimum bütçem 5K ama kullanmayacağım bir ürünü almak istemiyorum. Bu 2K veya 3kya S3 gibi monitörler var. Kalite çok önemli değil dediğim gibi. Ucuz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…