5 bin TL'ye 2. monitör önerisi

Bütçem var yani yan monitör için 5K ayırdım ama hepsini harcamaya gerek yok. İstek ve ihtiyaçlarım belli zaten.

O zaman neden 5K yazdınız hocam. Zaten bütçeniz giriş seviye monitör bütçesinde. Daha açıklayıcı olsaydınız daha rahat öneri yapabilirdik.
Lütfen başka bir zaman tekrar öneri isterseniz tam bütçenizi verin.

O zaman neden 5K yazdınız hocam. Zaten bütçeniz giriş seviye monitör bütçesinde. Daha açıklayıcı olsaydınız daha rahat öneri yapabilirdik.
Lütfen başka bir zaman tekrar öneri isterseniz tam bütçenizi verin.

Hocam bütçem 5K diye illa tamamını harcayayim mi? Ayırdığım para 5K Max yazdım zaten. Öneri için teşekkürler.

Hocam bütçem 5K diye illa tamamını harcayayim mi? Ayırdığım para 5K Max yazdım zaten. Öneri için teşekkürler.

5K bütçeniz var. Biz de 5K ya monitör öneriyoruz. Sonra da siz hayır bana bu fazla 3K'lık önerin diyorsunuz. Sonuç olarak hem bizim hem de sizin zamanınız gidiyor. Biz neden size 5K bütçede 3K'lık monitör önerelim ki? Bunları belirtirseniz daha hızlı olur, yani sonuçta biz sizin 5K bütçede 3K'lık monitör aradığınızı bilemeyiz.Rica ederim iyi sosyaller.

5K bütçeniz var. Biz de 5K ya monitör öneriyoruz. Sonra da siz hayır bana bu fazla 3K'lık önerin diyorsunuz. Sonuç olarak hem bizim hem de sizin zamanınız gidiyor. Biz neden size 5K bütçede 3K'lık monitör önerelim ki? Bunları belirtirseniz daha hızlı olur, yani sonuçta biz sizin 5K bütçede 3K'lık monitör aradığınızı bilemeyiz. Rica ederim iyi sosyaller.

Hocam isteklerim 100Hz doğrultusunda siz 180Hz öneriyorsunuz. Bunu bir düşünün eğer görüntü kalitesi güzelse 100Hz monitöre 5K verebilirim yani ama 5K ya 180Hz almam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı