Hocam güzel üründe ihtiyacımın üstü ben daha çok Samsung Essential S3 tarzı bir şeyler bakıyorum. Kompakt ucuz ve ihtiyacımı görsün dikey olacağı için ne kadar küçük o kadar rahat olur bana.
Hocam anlatamadım sanırım. Özellikle kötü bir monitör istiyorum sadece Discord ve Spotify açacağım dikey kullanacağım. 180Hz 0.5ms hiç gerek yok. Konuyu açarken aklımda S3 gibi monitörler vardı.
Hocam anlatamadım sanırım. Özellikle kötü bir monitör istiyorum sadece Discord ve Spotify açacağım dikey kullanacağım. 180Hz 0.5ms hiç gerek yok. Konuyu açarken aklımda S3 gibi monitörler vardı.
En ucuz ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Lütfen başka bir zaman tekrar öneri isterseniz tam bütçenizi verin.
En ucuz ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA240-H 23.8" 1 ms Full HD IPS 100 Hz Monitör özelliklerini incele, 2.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Lütfen başka bir zaman tekrar öneri isterseniz tam bütçenizi verin.
5K bütçeniz var. Biz de 5K ya monitör öneriyoruz. Sonra da siz hayır bana bu fazla 3K'lık önerin diyorsunuz. Sonuç olarak hem bizim hem de sizin zamanınız gidiyor. Biz neden size 5K bütçede 3K'lık monitör önerelim ki? Bunları belirtirseniz daha hızlı olur, yani sonuçta biz sizin 5K bütçede 3K'lık monitör aradığınızı bilemeyiz.Rica ederim iyi sosyaller.
5K bütçeniz var. Biz de 5K ya monitör öneriyoruz. Sonra da siz hayır bana bu fazla 3K'lık önerin diyorsunuz. Sonuç olarak hem bizim hem de sizin zamanınız gidiyor. Biz neden size 5K bütçede 3K'lık monitör önerelim ki? Bunları belirtirseniz daha hızlı olur, yani sonuçta biz sizin 5K bütçede 3K'lık monitör aradığınızı bilemeyiz. Rica ederim iyi sosyaller.
Hocam isteklerim 100Hz doğrultusunda siz 180Hz öneriyorsunuz. Bunu bir düşünün eğer görüntü kalitesi güzelse 100Hz monitöre 5K verebilirim yani ama 5K ya 180Hz almam.
Hocam isteklerim 100Hz doğrultusunda siz 180Hz öneriyorsunuz. Bunu bir düşünün eğer görüntü kalitesi güzelse 100Hz monitöre 5K verebilirim yani ama 5K ya 180Hz almam.
180Hz bir monitöre ihtiyacım yok onu söylüyorum modeller güzel zaten. Kendimde 24G42e öneriyorum ben sadece yanda küçük dikey hızlıca mesaj yazmak ve şarkı dğeiştirmek için monitör arıyorum.