5 bin TL'ye 32 GB DDR5 RAM önerisi

Bay Onur

Centipat
Daha fazla  
2x16 GB olacak şekilde DDR5 RAM lazım. Bütçe maksimum 5k.

Anakart: B650M-R
İşlemci: 7500F.

Bir de AMD EXPO olup olmaması çok etki eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2x16 GB olacak şekilde DDR5 RAM lazım. Bütçe maksimum 5k.

Anakart: B650M-R
İşlemci: 7500F.

Bir de AMD EXPO olup olmaması çok etki eder mi?
RGB Zorunlu Değilse 4.000TL civarınada var ancak CL38-36 Arasında CL30 İstiyorsanı 4.500-5.000 Bandında Mümkün EXPO Konusunda endişelenmeyin piyasadaki ramların %95'inde EXPO Mevcut

argbli isteyebilir

Bu RAM'i tercih ettim. İnternette Viper RAM'ler hakkında pek iyi şeyler duymadığım için vazgeçtim.

Daha iyi bir ürün var dediğiniz var ise iade edip onu alabilirim.

Hocam ne duydunuz bilmiyorum ama aktif olarak 7200 MHz RGB'li modelini kullanıyorum gayet memnunum bazı modellerinde EXPO DOCP veya XMP ile tam MHz de çalıştığında uyumsuzluk sorunu çıkabiliyor ama 400 600 MHz düşürdüğünüzde muhtemelen sorun çözülür attığınız RAM halkında bilgim yok.

Hocam ne duydunuz bilmiyorum ama aktif olarak 7200 MHz RGB'li modelini kullanıyorum gayet memnunum bazı modellerinde EXPO DOCP veya XMP ile tam MHz de çalıştığında uyumsuzluk sorunu çıkabiliyor ama 400 600 MHz düşürdüğünüzde muhtemelen sorun çözülür attığınız RAM halkında bilgim yok.

Uyumsuzluk sorunundan dolayı istemiyorum zaten.

Bu konuda beni Patriot RAM'lerden uzaklaştırdı.

Son düzenleme:

Bu RAM'i tercih ettim. İnternette Viper RAM'ler hakkında pek iyi şeyler duymadığım için vazgeçtim.

Dün Ban Yemişim Cevaplayamadım Viper Ramlar İyi Samsung A-Die Kullanıyorlar Gönül Rahatlığıyla Alın EXPO Destekli 6800'ü Aşmayan Ramlar

Attığınız Ram Alınacak Gibi Değil Hem 5600Mhz Hemde CL36 Köti Performans Sergilecektir

Dün Ban Yemişim Cevaplayamadım Viper RAM'lar İyi Samsung A-Die Kullanıyorlar Gönül Rahatlığıyla Alın EXPO Destekli 6800'ü Aşmayan RAM'lar

Attığınız RAM Alınacak Gibi Değil Hem 5600MHz hem de CL36 Köti Performans Sergilecektir

Viper Venom'lara güvenmiyorum. Alternatif önerdiğiniz var ise hala iade edip onu alabilirim. Bütçeyi az esnetebilirim.

Viper Venom'lara güvenmiyorum. Alternatif önerdiğiniz var ise hala iade edip onu alabilirim. Bütçeyi az esnetebilirim.

Tamamdır şu an Amazon ile olan sorunumu çözüp bu RAM'i alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı