5 bin TL'ye 32 inch Android TV önerisi

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Bu fiyata kaliteli bir şey bulamayacağımı biliyorum. 5 bin TL bütçem var, 32 inch bir TV arıyorum. Aklımda Onvo, Senna ve dijutsunun 32 inch tvleri var. Bu markalar arasından hangisi daha idare eder nitelikte veya sizin önerebileceğiniz başka bir televizyon var mı? Dediğim gibi kaliteli bir şey olmasını beklemiyorum bu fiyatla sadece idarelik olabildiğince idare edebilecek nitelikte bir şey arıyorum.

Dijitsu, marka olarak bence daha iyi. Onvo TV değil ama elektrikli scooter almıştık arkadaşla başka satıcılardan olmasına rağmen ikisi de iki sürmede bozuldu, iade ettik. O yüzden Onvo bende kötü bir anı bıraktı. Senna'yı daha önce duymadım.

Bu bütçeye Android TV alacağınıza elinizde monitör falan varsa Mi Box tarzı bir cihaz varsa onu alın daha iyi, bu paralara alacağınız Smart TV YouTube'yi kasmadan oynatırsa öpüp başınıza koyun.

Elimde monitör tarzı bir şey olsa dediğiniz gibi yapardım, ama yok sadece Mi Box zaten 2,5 bin falan zaten, ama yine de bütçem kısıtlı olduğu için istemeden de olsa kalitesiz bir şey almak zorundayım, kalitesizlerin arasından en az kalitesizini seçmeye çalışıyorum.

Elimde monitör tarzı bir şey olsa dediğiniz gibi yapardım, ama yok sadece Mi Box zaten 2,5 bin falan zaten, ama yine de bütçem kısıtlı olduğu için istemeden de olsa kalitesiz bir şey almak zorundayım, kalitesizlerin arasından en az kalitesizini seçmeye çalışıyorum.

Hocam amacınız TV almaksa düzgün bir TV alın gitsin hatta monitör de alabilirsiniz uydu alıcısı kullanacaksanız, ancak Smart TV istiyorsunuz bu paraya Smart TV yok, olsa bile cidden internete bağlanırsa iyi o kadar söyleyeyim.
Mi Box ile en azından Android kısmını çözersiniz.

Hocam amacınız TV almaksa düzgün bir TV alın gitsin hatta monitör de alabilirsiniz uydu alıcısı kullanacaksanız, ancak Smart TV istiyorsunuz bu paraya Smart TV yok, olsa bile cidden internete bağlanırsa iyi o kadar söyleyeyim.
Mi Box ile en azından Android kısmını çözersiniz.

Ya evde televizyonum var halihazırda zaten sadece mutfağa yemek yerken bir şeyler izlemek için geçiştirmelik bir TV arıyorum işte. Kullanacağım asıl televizyon olsa bu paralara almam tabii ki. Mi Box a takmalık idare edecek bir monitör ü ne kadara bulabilirim ki.

Bu fiyata Android çok zor, ancak 2. el bulursunuz, Smart TV olarak bunu ve bunu öneririm.

Attığınız tvlere baktım ikisinin de RAM'i 1 GB hiç takılma kasma oluyor mu? Oluyorsa onun yerine ucuz bir TV alıp Mi Box almak daha mantıklı olmaz mı?

Ya evde televizyonum var halihazırda zaten sadece mutfağa yemek yerken bir şeyler izlemek için geçiştirmelik bir TV arıyorum işte. Kullanacağım asıl televizyon olsa bu paralara almam tabii ki.

Attığınız tvlere baktım ikisinin de RAM'i 1 GB hiç takılma kasma oluyor mu? Oluyorsa onun yerine ucuz bir TV alıp Mi Box almak daha mantıklı olmaz mı?

Bu bütçede Max 1GB RAM var hocam, sadece YouTube kullanacaksanız götürür, ama 2.el güzel bir TV alabilirsiniz, veya 2.el Mi Box.

Bu bütçede Max 1GB RAM var hocam, sadece YouTube kullanacaksanız götürür, ama 2.el güzel bir TV alabilirsiniz, veya 2.el Mi Box.

Haklısınız ama 2.el güvenilir olur mu ona güvenemiyorum sadece. Ben zaten sadece televizyon kanalları ve YouTube kullanmak amaçlı istiyorum TV'yi YouTube'da kasma takılma yapmadığı sürece sorun yok benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı