5 bin TL'ye FX8300 sisteme PSU ve GPU önerisi

333542

Kilopat
AMD FX8300 işlemci (evde bulundugu için)
8 GB RAM.
Ekran kartı olarak henüz tercih yapamadım fakat çok uygun bir kart almayı düşünüyorum RX serisi gibi çünkü sadece Valorant CS tarzı oyunlar oynayacagım artık.
Anakart: ASUS M5A78l AM3+DDR3 1866MHz anakart ( başka AM3+ anakart öneriniz varsa açık öneriye ben bulamadım)
PSU tercihi de yapmadım henüz.

AMD FX8300 işlemci (evde bulundugu için)
8 GB RAM.
Ekran kartı olarak henüz tercih yapamadım fakat çok uygun bir kart almayı düşünüyorum RX serisi gibi çünkü sadece Valorant CS tarzı oyunlar oynayacagım artık.
Anakart: ASUS M5A78l AM3+DDR3 1866MHz anakart ( başka AM3+ anakart öneriniz varsa açık öneriye ben bulamadım)
PSU tercihi de yapmadım henüz.
Amd'nin rx serisi ekran kartını kesinlikle önermiyorum. sürekli mavi ekran sürekli driver problemi nvdia olsun en kötüsü olsun.

Senelerce 580 8 GB kullandım 1 kere sıkıntı çekmedim biraz şans işi. Tabii bu kadar zaman geçtikten sonra sıkıntısızını bulması da zor olur.

RX 570 kullanıyordum bir gece bilgisayarı kapatmadan uyudum. Sabah kalktığımda her türlü açarsam açayım açılmadı statiğini aldım yine açılmadı. Bilgisayarcıya götürdüm chipsetde arıza varmış. R9 380 kullandım durmadan mavi ekran veriyordu, uygulamalar yanıt vermiyordu. Tabii ki şans işi ama RX ve altı serisinin driver sorunu çok itiraz edilemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı