5 bin TL'ye iPad 8 alınır mı?

Whitewalter

Hectopat
Daha fazla  
Letgo'da 32 GB 4 senelik iPad 8 buldum 5 bin TL'ye alınır mı? Ufak tefek oyun oynamak dizi film izlemek için. Bataryası çok mu üzer?

Bence fiyatı iyi vataryası da çok vasat değildir bence öyle ise de değiştirirsin çok masraflı değildir.

Hocam bende 128 gb liği var tablet tam bir f/p ürünü hem oyunlarda iyi hem de ekran kalitesi güzel çekeceğiniz tek sıkıntı depolama olur onun dışında dizi/film izlemek için biçilmiş kaftan

Hocam bende 128 GB liği var tablet tam bir F/P ürünü hem oyunlarda iyi hem de ekran kalitesi güzel çekeceğiniz tek sıkıntı depolama olur onun dışında dizi/film izlemek için biçilmiş kaftan.

Bir süredir giremiyordum. Evet aldım ve gercekten memnunum :D tek sorun şarj olma süresi inanılmaz uzun acaba adaptorle mi alakalı bilmiyorum. Sizde şarj olma suresi nasıl hocam.

Bir süredir giremiyordum. Evet aldım ve gercekten memnunum :D tek sorun şarj olma süresi inanılmaz uzun acaba adaptorle mi alakalı bilmiyorum. Sizde şarj olma suresi nasıl hocam.
Adaptörden ziyade 8K mAH pili 12W'la doldurmaya çalışıyor normal. iPad 9'da değişiyor (o da 18W çok değil zaten yine yetersiz).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı