5 bin TL'ye kadar 144 Hz IPS monitör önerisi

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde 3 bin TL'ye kadar ikinci el monitör almak istiyordum. Fakat ikinci ele kötü bakmam ve toplu alışveriş yapacağımdan kredi ile almak daha mantıklı geldi, taksit ile döndürürüm diye düşünüyorum.

En fazla 5 bin TL'ye kadar Amazon üzerinden 144 Hz IPS monitör önerilerini bekliyorum. Kronik sorunu olmazsa sevinirim, furyaya aşırı hakim değilim.

Bunu ben de az önce buldum. 200-300 bir şey değil ama kredi kartının limitini aşıyor. Kredi borcunun birazını ödeyip bunu almayı zorlayacağım.

Amazon şart değilse daha ucuzu var.
Buna da bakabilirsin tabii Amazon şartsa bence ilk attığım alınmalı.

Amazon şart değilse daha ucuzu var.
Buna da bakabilirsin tabii Amazon şartsa bence ilk attığım alınmalı.

Çok güzel öneriler sağ olun. Philips monitör furyasında sizce nasıldır? 0.5 ms olanı cazip geldi. Bütçeyi zorlayabilirim.

Çok güzel öneriler sağ olun. Philips monitör furyasında sizce nasıldır? 0.5 ms olanı cazip geldi. Bütçeyi zorlayabilirim.

Bu bütçede alınabilecek en iyi monitörlerden biri bence. Özellik bakımından attığım ASUS monitörden daha önde bence fiyatı zorlayıp bunu almak daha iyi olur.

Bu bütçede alınabilecek en iyi monitörlerden biri bence. Özellik bakımından attığım ASUS monitörden daha önde bence fiyatı zorlayıp bunu almak daha iyi olur.

Hocam ben ASUS'u sipariş etmeye karar verdim renk ve markadan dolayı. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı