5 bin TL'ye monitör önerisi

Synth3x

Kilopat
Daha fazla  
Haftalardır araştırsam da bir türlü almak istediğim monitöre karar veremedim, aklıma yatan monitörleri paylaşıp sizlerin de fikirleri ile netleştirmek istiyorum.

MSI MAG 256F

ASUS TUF Gaming VG249Q3A

Bu iki monitör fena değil gibi duruyor, bu fiyat bandında tercih edilir mi? Önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haftalardır araştırsam da bir türlü almak istediğim monitöre karar veremedim, aklıma yatan monitörleri paylaşıp sizlerin de fikirleri ile netleştirmek istiyorum.

MSI MAG 256F

ASUS TUF Gaming VG249Q3A

Bu iki monitör fena değil gibi duruyor, bu fiyat bandında tercih edilir mi? Önerilere açığım.

MAG 256F al gec. TUF monitorler iyi degil.

Hocam özelliklerine baktığımda fena değil gibi duruyor, kronik bir sorunu mu var? Aydınlatırsanız sevinirim.

Kronik bir sorun mudur bilemem ama 6 ay askere gittim geldim monitör durduk yerde kendi kendine ekranda çizgiler oluşmaya başladı şöyle bir +'ın olur ASUS'un desteği iyi yolladım paşa gibi yenisini yolladılar sorun sıkıntı çıkarmadan.

Kronik bir sorun mudur bilemem ama 6 ay askere gittim geldim monitör durduk yerde kendi kendine ekranda çizgiler oluşmaya başladı şöyle bir +'ın olur ASUS'un desteği iyi yolladım paşa gibi yenisini yolladılar sorun sıkıntı çıkarmadan.
Ayriyetten TUF gaming monitörlerin OSD menüsü çok hoşuma gidiyor, hopörlörü olması da ayrı bir + benim için. Asus daha çok kafama yatıyor fakat iyi değil diyen bir kaç kişiye daha rastladım, sebebini de çözemedim bir türlü.

Ayriyetten TUF gaming monitörlerin OSD menüsü çok hoşuma gidiyor, hopörlörü olması da ayrı bir + benim için. Asus daha çok kafama yatıyor fakat iyi değil diyen bir kaç kişiye daha rastladım, sebebini de çözemedim bir türlü.
Ben de cok yakın zamanda benzer konuyu açıp en son MAG256F almaya karar verdim ve memnunum

Malzeme kalitesi iyi degil tuf monitorlerin. Ayriyetten genel bir ghosting sorunu var. MAG 256F bu fiyatin en iyisi suan.

TUF VG259Q3A alınmaz derecede kötüydü. 249Q3a alt model diye geçiyor olması lazım. Bu daha da kötü. Bir incelemesine baktım kontrast, parlaklık vs ölçülmemiş ama, renk gamutu ölçülmüş. VG259Q3A ile benzer sonuçlar veriyor. İki modelinde renk gamutu tatmin etmeyecek seviyede düşük. Kontrast oranı da benzer ise çöp olur benim gözümde. Ki VG259Q3A kontrast olarak 800:1 ölçülüyordu. Parlaklıkta idare eder. Ekstra bir şey sunmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı