5 bin TL'ye pivot monitör önerisi

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Bütçe en fazla 5 5500. pivot monitör lazım. Yan ekran olarak kullanacağım. Şimdiden teşekkürler

Kol masana uyumluysa bu sekilde al gec.

Kol masana uyumluysa bu sekilde al gec.

Hocam bende aynı monitörü düşündüm. Tam bu fiyatta bundan iyi bir monitör yok değilmi ?

Evet, en iyi secenegin. Direkt pivotlu bir monitoru ayni fiyata almaktansa kol+daha iyi panelli bir monitor almak cok daha iyi olur.

Teşekkürler. İyi günler.

Teşekkürler. İyi günler.

Hocam rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın ama ben şu ana kadar hep 24.5 kullandım. 23.8 gözüme küçük gelir mi? Bir de diğer monitörlerin hepsi ASUS. AOC kalite olarak üzmez değil mi? Ona göre alacağım da.

Son düzenleme:
Teşekkürler. İyi günler.

Hocam rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın ama ben şu ana kadar hep 24.5 kullandım. 23.8 gözüme küçük gelir mi? Bir de diğer monitörlerin hepsi ASUS. AOC kalite olarak üzmez değil mi? Ona göre alacağım da.

Panel olatak AOC rakipsiz, uzmez. Boyut farkida hissetmezsin pek. Monitor kolu ile alacagin icin zaten yakinlastirabilirsin kendine gerekirse. Maalesef monitorun kendinden pivotu yok tek eksisi bu.

Panel olatak AOC rakipsiz, uzmez. Boyut farkida hissetmezsin pek. Monitor kolu ile alacagin icin zaten yakinlastirabilirsin kendine gerekirse. Maalesef monitorun kendinden pivotu yok tek eksisi bu.

Teşekkür ederim tekrardan. Bu fiyata alacağım 27 inçler çok iyi olmaz değil mi? Bir çılgınlık yapıp 27 almayı düşündümde bir ara.

Teşekkür ederim tekrardan. Bu fiyata alacağım 27 inçler çok iyi olmaz değil mi? Bir çılgınlık yapıp 27 almayı düşündümde bir ara.

1080P 27 monitor kolay kolay alinmaz, PPI orani yani pixel yogunlugu dusuk oldugu icin iyi bir goruntu vermiyorlar. Yani hayir memnun etmezler. 25 inç üst sınır 1080P için.

1080p 27 monitor kolay kolay alinmaz, PPI orani yani pixel yogunlugu dusuk oldugu icin iyi bir goruntu vermiyorlar. Yani hayir memnun etmezler. 25 inç üst sınır 1080p için.

Tamamdır. AOC'u almaya karar verdim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı