5 bin TL'ye SSD önerisi

Bütçe
5 Bin TL

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
Bilgisayara Hackintosh kurmak istiyorum ama akıcı olması için SSD lazım ve normal SSD'imde de Linux yüklü. 5 bin TL bütçem var, paramın hepsini SSD almaya harcamak istemiyorum 256 GB olsa bile yeter, ama 512 GB olursa daha iyi olur fazlasına gerçekten ihtiyacım yok. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara Hackintosh kurmak istiyorum ama akıcı olması için SSD lazım ve normal SSD'imde de Linux yüklü. 5 bin TL bütçem var, paramın hepsini SSD almaya harcamak istemiyorum 256 GB olsa bile yeter, ama 512 GB olursa daha iyi olur fazlasına gerçekten ihtiyacım yok. Yardım edebilir misiniz?

İnanın hiç bilgim olmadığı için soruyorum ve bütçemin 5k olduğunu ama hepsini ssd ye vermek istemediğimide belirtmek isterim m2 nedir açıklarmısınız?

ayrıca 2tb benim için fazla ona gözüm yok okadar para vermek istemiyorum

İnanın hiç bilgim olmadığı için soruyorum ve bütçemin 5K olduğunu ama hepsini SSD'ye vermek istemediğimide belirtmek isterim M.2 nedir açıklar mısınız?

Yüksek hızlı SSD, M.2 slotlu anakartınız yoksa takamazsınız, hepsini harcamak istemiyorsanız attığıma bakın.

İnanın hiç bilgim olmadığı için soruyorum ve bütçemin 5k olduğunu ama hepsini SSD'ye vermek istemediğimide belirtmek isterim M.2 nedir açıklarmısınız?
M.2 bir boyut ancak biz M.2 derken NVMe girişinden bahsediyoruz. Anakartlarda NVMe slotu bulunur. Bu slotlara yüksek hız destekleyen NVMe SSD'ler takabilirsiniz.
Sata diye ayrı bir SSD türü var ancak fiyatları tuzlu ve hızları düşük.
Anakart modeliniz nedir ve hali hazırda bir NVMe SSD kullanıyor musunuz? Anakarttan anakarta NVMe yuva sayısı, versiyonu değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı