Çözüldü 5 dersten kalınırsa sınıf tekrarı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mutsuzkebelek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 10.sınıfım Anadolu Lisesi'nde okuyorum şu ana kadar edebiyat dahil 5 dersten kaldım. Bazı yerlerde 4 dersten kalırsan sınıfta kalırsın gibi şeyler yazıyor. Sadece 9'lar için geçerli olduğunu düşünüyorum. Sınıfı geçer miyim? Kaldıgım dersler tarih, fizik, edebiyat, İngilizce ve felsefe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim okulumda panoya asılan sorumluluk sınavları tarihinde tüm dersler var. Mesela yarın fizik sorumluluk sınavı ondan sonraki gün matematik gibi. Ben 5 dersten kaldıgım için girmeyecek miyim okuldan okula değişiyor mu?
Onlar yıl sonu başarı puanı 50'nin altında olan kişiler için. Onlar o derslerden sorumluluk sınavına girecek.
Senin yıl sonu başarı puanın 50'nin üstünde olduğu için sen Edebiyat haricindeki sorumluluk sınavlarına girmeyeceksin.
Bu şekilde.

Onlar yıl sonu başarı puanı 50'nin altında olan kişiler için. Onlar o derslerden sorumluluk sınavına girecek.
Senin yıl sonu başarı puanın 50'nin üstünde olduğu için sen Edebiyat haricindeki sorumluluk sınavlarına girmeyeceksin.
Teşekkür ederim hocam. Şimdi anladım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-11-14-49-52-859_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-06-11-14-49-52-859_com.android.chrome-edit.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 41
Kral hocam ya stresimi alıp geçtiniz teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı