Steam 5 dolar en kârlı nasıl harcanır?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den sol taraftan çok satanlara gir. Fiyata göre daralt seçeneğini 10TL'ye düşür, Dil seçenekleri açıksa kaldır, Alta in "oyunlar" aktifleştir, alta in "koleksiyon kartları" etkinleştir. Yukarıdan Düşükten yükseğe sırala ve ucuz, indirimde olan bütün oyunları al. Sonra idle master üzerinden kart kas. Kartları da kendi hesabına atıp satarsın. Ben bu şekilde 1 haftada 200TL'yi 900TL yaptım.

Tabii satış aşaması fazlasıyla uğraştırıyor. Hala daha 1500 küsur kart var envanterde.

Selam, arkadaşlar şimdi yan hesabımda PUBG'de 1500 coin var hepsine anahtar alacağım. Bu anahtarları main hesabına atacağım ama pazar açık değil. 5 doları yükleyebilirim hesaba ama geri kendi hesabıma en kârlı şekilde nasıl atarım?

Yani toplam yan hesaptan kendime 200-250 TL para atacağım. Ona da kapsül alacağım.

Main;

2. hesap;

Mein hesabına oyun hediye et.

Mein hesabına oyun hediye et.
Aklıma geldi ama para lazım. Hemde şuanlık istediğim bir oyun yok.

Steam'den sol taraftan çok satanlara gir. Fiyata göre daralt seçeneğini 10TL'ye düşür, Dil seçenekleri açıksa kaldır, Alta in "oyunlar" aktifleştir, alta in "koleksiyon kartları" etkinleştir. Yukarıdan Düşükten yükseğe sırala ve ucuz, indirimde olan bütün oyunları al. Sonra idle master üzerinden kart kas. Kartları da kendi hesabına atıp satarsın. Ben bu şekilde 1 haftada 200TL'yi 900TL yaptım.

Tabii satış aşaması fazlasıyla uğraştırıyor. Hala daha 1500 küsur kart var envanterde.
İdlemaster da bende kart düşmüyor zamanında çok denemiştim.

Benim amacım Pubg'de alacağım anahtarları nakite dönüştürüp kendi hesabıma atmak. Şimdi anahtarı satıp sonra skin alıp skini de satarsam bayağı bi komisyon ödemek zorunda kalıyorum.

Pubg itemleri takas edilemediği için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı