Steam 5 dolar limitine cüzdan kodu etki eder mi?

Celarus

Hectopat
Yer
İstanbul
Selamlar dostlar,

Steam’de tanıdığınız biriyle takas yapmak ya da pazardan satın alım yapmak için sizden minimum 5 dolarlık bir harcama yapmanızı istiyor. Ben şu ana kadar 2 dolarlık bir harcama yaptım, yani 3 dolar daha harcamam gerekiyor.

Şöyle bir planım var: 5 dolarlık bir Steam cüzdan kodu yükleyip, kendi yan hesabıma 3 dolarlık bir oyun hediye etsem, bu 5 dolarlık şart kalkar mı? Yoksa illa ki kullandığım hesabıma doğrudan bir oyun ya da içerik mi almam gerekiyor?

Yan hesabıma değerli bir skin çekmiştim, ancak bunu kendi hesabıma gönderebilmem için 5 dolarlık harcama yapmam gerekiyormuş. Bu yüzden bu şartı en az harcamayla tamamlamaya çalışıyorum.

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Selamlar dostlar,

Steam'de tanıdığınız biriyle takas yapmak ya da pazardan satın alım yapmak için sizden minimum 5 dolarlık bir harcama yapmanızı istiyor. Ben şu ana kadar 2 dolarlık bir harcama yaptım, yani 3 dolar daha harcamam gerekiyor.

Şöyle bir planım var: 5 dolarlık bir Steam cüzdan kodu yükleyip, kendi yan hesabıma 3 dolarlık bir oyun hediye etsem, bu 5 dolarlık şart kalkar mı? Yoksa illaki kullandığım hesabıma doğrudan bir oyun ya da içerik mi almam gerekiyor?

Yan hesabıma değerli bir skin çekmiştim, ancak bunu kendi hesabıma gönderebilmem için 5 dolarlık harcama yapmam gerekiyormuş. Bu yüzden bu şartı en az harcamayla tamamlamaya çalışıyorum.

Konuyla ilgili bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam şu an indirimde birkaç oyun var 1 2 oyun alırsınız gidin alın kütüphaenizde kalsın hem de 5 dolar harmış olursunuz.

Hediyeler sayılmakta ancak açılmasını istediğiniz hesaptan asıl hesabınıza hediye atabilirsiniz. Açılmasını istediğiniz hesaptan harcama yapmanız şart.

Dosya Ekleri

• IMG_20250613_195109.jpg
    IMG_20250613_195109.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 12
Mağazadan 3 dolarlık bir harcama yapsam ve bu sayede 5 dolarlık sınır kalksa, ardından da eşyayı takas edip oyunu iade etsem ne olur?
Harcamanızı takas sonrası iade eder ve hesabınızı tekrar sınır altına düşürerek sınırlandırırabilirsiniz. Ancak siz takas yaptığınızdan dolayı bu şüpheli işlem olarak görülebilir ve her iki hesabınızı da riske atmış olursunuz.

Mağazadan 3 dolarlık bir harcama yapsam ve bu sayede 5 dolarlık sınır kalksa, ardından da eşyayı takas edip oyunu iade etsem ne olur?
  • İade etseniz de bakiye Steam cüzdana yansıtılır diye düşünüyorum. Kartına iade ettiriceksen incelemeye alıyorlar, bu inceleme süresinde yaptığını algılayıp iadeyi iptal edebilirler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı