5 gamepad arasından gamepad önerisi

yunustncr

Kilopat
Yaklaşık 3 yıldır MSI Force gc 30 gamepad kullanıyorum. Kablosuz alıcısı bozuldu. Şöyle bir piyasada neler var diye bakayım dedim. Aman Allah'ım, ne kadar farklı marka çıkmış ve ne kadar iddialılar. Birçoğu için videolarda çekilmiş. Ancak karar vermek çok zor. Bu yüzden sizlerin yardımını istiyorum.

Genelde hikayeli aksiyon oyunları ve futbol oyunları oynuyorum. Araba yarışı oynadığım zamanlar da oluyor.

Bağlantı seçeneklerinde Bluetooth da olması iyi olur. Alıcının bozulması ihtimalinde kullanım devam eder diye düşünüyorum.

Tuşların özellikleri çok farklı. Hall effect desteği birçoğunda var ama bazı tuşların mekanik olma gibi bir durumu da var. Alps, tmr derken açıkçası birçoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum.

En kullanışlı ve dayanıklı olan hangisi olur karar veremiyorum.

Seçtiğim gamepadler aşağıda. Hangisini tercih ederdiniz ve sebebini yazabilir misiniz? Ayrıca bunlar dışında öneriniz varsa onları da yazarsanız incelerim. Şimdiden teşekkürler.

GuliKit KK3 MAX - 3300 TL

BEITONG KunPeng 40 - 3000 TL

BIGBIG WON Blitz 2 - 3500 TL

ATK Battle Axe Pro - 2500 TL

GameSir Cyclone2 - 3290 TL

Yaklaşık 3 yıldır MSI Force gc 30 gamepad kullanıyorum. Kablosuz alıcısı bozuldu. Şöyle bir piyasada neler var diye bakayım dedim. Aman Allah'ım, ne kadar farklı marka çıkmış ve ne kadar iddialılar. Birçoğu için videolarda çekilmiş. Ancak karar vermek çok zor. Bu yüzden sizlerin yardımını istiyorum.

Genelde hikayeli aksiyon oyunları ve futbol oyunları oynuyorum. Araba yarışı oynadığım zamanlar da oluyor.

Bağlantı seçeneklerinde Bluetooth da olması iyi olur. Alıcının bozulması ihtimalinde kullanım devam eder diye düşünüyorum.

Tuşların özellikleri çok farklı. Hall effect desteği birçoğunda var ama bazı tuşların mekanik olma gibi bir durumu da var. Alps, tmr derken açıkçası birçoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum.

Seçtiğim gamepadler aşağıda. Hangisini tercih ederdiniz ve sebebini yazabilir misiniz? Ayrıca bunlar dışında öneriniz varsa onları da yazarsanız incelerim. Şimdiden teşekkürler.

ATK ve BIGBIG eledim zaten. Cyclone 2 alırdım büyük ihtimalle. Gulikit ve Beitong hakkında fikrim yok.

Kunpeng40 öneririm iyi indirim almış.

ATK ve bıgbıg eledim zaten. Cyclone 2 alırdım büyük ihtimalle. Gulikit ve beitong hakkında fikrim yok.

Big big i bende eledim. Tetik tuşları bastıkça algılayan şekilde değil de tıklama şeklinde çalışıyormuş. Ama ATK'yı neden eledin. Gördüğüm kadarıyla bayağı beğenilen bir gamepad.

Big big i bende eledim. Tetik tuşları b astıkça algılayan şekilde değil de tıklama şeklinde çalışıyormuş. Ama ATK'yı neden eledin. Gördüğüm kadarıyla bayağı beğenilen bir gamepad.

Diğerlerine göre malzeme kalitesi olarak geride olduğunu düşünüyorum. İyi olsa da Cyclone ile yarışamaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı