5 gamepad arasından gamepad önerisi

Hocam vader 4 pro değerlendirebilirsiniz. Yine pahallı ama 5000 tlye düşmüş en kötü 7 bin tldi.

3k ya alınacak bence en iyi kol cyclone 2

2k ya alınacak pxn p5

Reis ben yerinde olsam yapabiliyorsam bütçeyi arttırır, 8BitDo Ultimate wireless/bluetooth gamepad alırdım (bende var), 8BitDo gamepad dünyanın en iyi gamepadleri arasında. Sıralaması bu forumda var konu açılmıştı. Aslında 8BitDo 2C gibi modellerini de önerebilirim. Eğer daha az para harcamak istiyorsan yine Hall effect olan secuzi lıg 3601 alabilirsin kablosuz ve ben 1000TL'ye aldım. Ayrıca bu secuzi, EasySMX15 ile birebir aynı model.

Reis ben yerinde olsam yapabiliyorsam bütçeyi arttırır, 8BitDo Ultimate wireless/bluetooth gamepad alırdım (bende var), 8BitDo gamepad dünyanın en iyi gamepadleri arasında. Sıralaması bu forumda var konu açılmıştı. Aslında 8BitDo 2C gibi modellerini de önerebilirim. Eğer daha az para harcamak istiyorsan yine Hall effect olan secuzi lıg 3601 alabilirsin kablosuz ve ben 1000TL'ye aldım. Ayrıca bu secuzi, EasySMX15 ile birebir aynı model.

Hocam cyclone 2 çok daha iyi. Buradaki liste şu anda eski lakin yapıldığı zamana göre doğru bir listeydi. Bütçesi varken cyclone 2 veya beitong kp40 en mantıklı seçenekler. Beitong hakkında çok test videosu olmasa da yakında eğer alabilirsem kendim çekmeyi planlıyorum. Sadece biraz bütçe meselesi. Özellikle gecikme değerleri önemli olduğundan kendim test edip gecikmeleri değerlendirmem gerekiyor. Eğer testi bolca yapılmış ve kaliteli bir kol olsun isteniyorsa da gamesir cyclone 2 gayet mantıklı bir seçenek olarak karşımızda duruyor. Bence en mantıklısı bu ikili

Hocam Cyclone 2 çok daha iyi. Buradaki liste şu anda eski lakin yapıldığı zamana göre doğru bir listeydi. Bütçesi varken Cyclone 2 veya beitong KP40 en mantıklı seçenekler. Beitong hakkında çok test videosu olmasa da yakında eğer alabilirsem kendim çekmeyi planlıyorum. Sadece biraz bütçe meselesi. Özellikle gecikme değerleri önemli olduğundan kendim test edip gecikmeleri değerlendirmem gerekiyor. Eğer testi bolca yapılmış ve kaliteli bir kol olsun isteniyorsa da GameSir Cyclone 2 gayet mantıklı bir seçenek olarak karşımızda duruyor. Bence en mantıklısı bu ikili

Amazon.com ben Amerika'dan 1700 TL'ye getirmiştim zamanında. Ayrıca Cyclone2'yi denedim bir arkadaşımda ama 8BitDo'dan iyi olduğunu söyleyemem tabii bireysel fikrim bu Cyclone 2 de tercih edilebilir ama benim önerim halen aynıdır. Ayrıca benim 8bitdoyu sevmemde dock'u olmasınında etkisi var. Eğer öyle bir tercihin yoksa cyclone da alınabilir

Son düzenleme:
Hocam cyclone 2 çok daha iyi. Buradaki liste şu anda eski lakin yapıldığı zamana göre doğru bir listeydi. Bütçesi varken cyclone 2 veya beitong kp40 en mantıklı seçenekler. Beitong hakkında çok test videosu olmasa da yakında eğer alabilirsem kendim çekmeyi planlıyorum. Sadece biraz bütçe meselesi. Özellikle gecikme değerleri önemli olduğundan kendim test edip gecikmeleri değerlendirmem gerekiyor. Eğer testi bolca yapılmış ve kaliteli bir kol olsun isteniyorsa da gamesir cyclone 2 gayet mantıklı bir seçenek olarak karşımızda duruyor. Bence en mantıklısı bu ikili
Atk Battle Axe pro ve Gulikit KK3 Max hakkında bir fikriniz var mıdır?

Amazon.com ben Amerika'dan 1700 TL'ye getirmiştim zamanında. Ayrıca Cyclone2'yi denedim bir arkadaşımda ama 8BitDo'dan iyi olduğunu söyleyemem tabii bireysel fikrim bu Cyclone 2 de tercih edilebilir ama benim önerim halen aynıdır. Ayrıca benim 8bitdoyu sevmemde dock'u olmasınında etkisi var. Eğer öyle bir tercihin yoksa cyclone da alınabilir
Cyclone 2 dock ile beraber zaten 3500 altına satılıyor. 8bitdo dış malzeme olarak kaliteli olsa da hem özelliklerine göre pahalı hem de stick kalitesi ve buton kalitesi açısından daha geride cyclone 2'den. Bu yüzden cyclone 2 öneriyorum
Atk Battle Axe pro ve Gulikit KK3 Max hakkında bir fikriniz var mıdır?
Gulikit almayın. Es /es pro modelleri satışa çıkana kadar kk3 serisinin alınmasını önermiyorum. Atk battle axe pro gayet füzel bir kol ama alabilirken cyclone 2 bence daha mantıklı bir seçenek. Yine de eğer daha az vereyim derseniz sizi üzmeyecektir. Fazlasıyla kaliteli fiyatına göre

Cyclone 2 dock ile beraber zaten 3500 altına satılıyor. 8BitDo dış malzeme olarak kaliteli olsa da hem özelliklerine göre pahalı hem de stick kalitesi ve buton kalitesi açısından daha geride Cyclone 2'den. Bu yüzden Cyclone 2 öneriyorum

Gulikit almayın. Es /es Pro modelleri satışa çıkana kadar KK3 serisinin alınmasını önermiyorum. ATK Battle Axe Pro gayet füzel bir kol ama alabilirken Cyclone 2 bence daha mantıklı bir seçenek. Yine de eğer daha az vereyim derseniz sizi üzmeyecektir. Fazlasıyla kaliteli fiyatına göre

Açıkçası fiyat 3500-4000'e kadar çıkabilirim. Sadece ATK Battle Axe Pro'nun Bluetooth ile bağlandığında bile 1000 Hz bağlantı sağlayabilmesi çok hoşuma gitti. Ama clycone 2 de çok kaliteli duruyor. Beitong kunpeng 40 ile kıyaslarsak yine clycone 2 mi dersiniz?

Açıkçası fiyat 3500-4000'e kadar çıkabilirim. Sadece ATK Battle Axe Pro'nun Bluetooth ile bağlandığında bile 1000 Hz bağlantı sağlayabilmesi çok hoşuma gitti. Ama clycone 2 de çok kaliteli duruyor. Beitong kunpeng 40 ile kıyaslarsak yine clycone 2 mi dersiniz?
1000hz değil, bluetooth üzerinden 1000hz veren kol bulunmuyor.
Yanlış girmiş bilgiyi Wraith.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı