Phanzox
Decapat
- Makaleler
- 1
Hocam en iyisi siz bütçenizi ve elinizdeki parçaları yazın.Ekran kartı yükseltsem i5 11400F yeterli olacak mıdır?
Hocam en iyisi siz bütçenizi ve elinizdeki parçaları yazın.Ekran kartı yükseltsem i5 11400F yeterli olacak mıdır?
GHz yüksek olunca FPS daha fazla olmuyor mu?
Peki o soğutucuya uyumlu bir kasa önerir misin bende almak istiyorum merak ettim.
Nasıl yürüyor?O işler öyle yürümüyor? hocam.
5 10 k arası bütce ana kart Gigabyte H510M hHocam en iyisi siz bütçenizi ve elinizdeki parçaları yazın.
Konu sahibine bir temel bilgisayar dersi şart, Allah bilir o sistemi veya parçaları da kaç paradan itelediler.
Hayır, 20 yıllık işlemciyi overclock ile 5GHz yaparsın ama performans olarak günümüzün bir 4.5GHz işlemcisine bile yaklaşamaz. Çekirdek gücü, mimari, önbellek, nanometre, kullanıldığı taban, RAM desteği vb. hepsi bir işlemcinin performansına doğrudan etkendir. Hertz miktarı bunlar arasında çok sonra gelir.
Kasa yok uzay montaj bam bam.
Konu sahibine bir temel bilgisayar dersi şart, Allah bilir o sistemi veya parçaları da kaç paradan itelediler.
Hayır, 20 yıllık işlemciyi overclock ile 5GHz yaparsın ama performans olarak günümüzün bir 4.5GHz işlemcisine bile yaklaşamaz. Çekirdek gücü, mimari, önbellek, nanometre, kullanıldığı taban, RAM desteği vb. hepsi bir işlemcinin performansına doğrudan etkendir. Hertz miktarı bunlar arasında çok sonra gelir.
Kasa yok uzay montaj bam bam.
Atom bilişimden her şey dahil 28k aldım monitör vs 165Hz monitör 2ms klavye mouse vs aldım toplam 28k.
Ne diyeyim ki ben şimdi en başından buraya gelseydin keşke. Ne zaman aldın bu bilgisayarı iade etme şansın vardır umarım. Yoksa da tüm donanımları buraya yaz ya da varsa sistem linkini at bakalım nasıl adam edilir.
Monitör linki bulamadım.![]()
Dragos DRx1174 i5 11400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 8GB RTX3050 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı | Atom Bilişim
Dragos DRx1174 i5 11400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 8GB RTX3050 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
![]()
Dragos DRx1174 i5 11400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 8GB RTX3050 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı | Atom Bilişim
Dragos DRx1174 i5 11400F 16GB Ram 256GB M.2 NVMe SSD 8GB RTX3050 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı ürünü en uygun fiyatlarla Atom Bilişim'de! Ürünü incelemek ve satın almak için hemen tıklayın.www.atombilisim.com.tr
Çok sağlam kazıklanmışsınız geçmiş olsun.Monitör linki bulamadım.![]()
Bir de yanına 1Tb hard disk aldım fiyata dahil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.