5 gün A101'de çalıştıktan sonra işten ayrılmak

Köle arıyor o tür yerler bütün marketler aynı, insanlar mecbur oldukları için çalışıyorlar maalesef. Denetim yok bir şey yok iyi yapıyorsun insan gibi çalışacağın bir iş bulursun umarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydığınız saatlerin üstü olur altı olmaz. 2 ayda bir envanter oluyor. Bu sürede 4 gün boyunca aralıksız tam gün çalışıyorsunuz. Sayım günü de gece 2 3 lere kadar çalışıp sabah 6 da geliyorsunuz. Benim çalıştığım zamanlarda haftada 3 gün sevkiyat vardı şu an 5 6 ya çıkmış. Mağaza ortalamanıza göre değişkenlik gösteriyor. Oldukça yorucu ve insanı sömüren bir iş.. Farklı bir işe yönelmeyecekseniz, biraz sabrederek işe alışıyorsunuz. Kısa sürede de yükselirsiniz. Tahmin ediyorum, Seneniz dolmadan mağaza sorumlusu olursunuz. Ben senem dolmadan oldum. Sorduğunuz soruya gelince, Net bir şey bilmiyorum.. Fakat bölge sorumlusuna sorarsanız detaylı bilgiyi verecektir. Öncesinde bilen birinden öğrenmekte fayda var. Sizi fazladan çalıştırmak isteyebilirler. Yerinize birini buluncaya kadar.

Cevaplarınız için teşekkürler. Diyelim ki hemen işten çıktım, çalıştığım günlerin parasını alabilirim değil mi?

@Kiznaiver teşekkürler etiket için.
Merhaba dilekçe yazdıktan sonra 15 gün çalışma zorumluluğu var sizin yerinize eleman bulup eğitmeleri için. İyi çalışmalar.

@Kiznaiver teşekkürler etiket için.
Merhaba dilekçe yazdıktan sonra 15 gün çalışma zorumluluğu var sizin yerinize eleman bulup eğitmeleri için. İyi çalışmalar.

Bu dediğiniz her zaman için mi geçerli? Deneme süresi gibi bir şey okudum. İlk 2 ay falan deneme süresi oluyor diyorlar. Bu sürede istediğin zaman çıkabiliyormuşuz. Haberiniz var mı?

Cevaplarınız için teşekkürler. Diyelim ki hemen işten çıktım, çalıştığım günlerin parasını alabilirim değil mi?

Onların istediği şekilde çıkarsanız, hakkettiğiniz parayı eksiksiz alırsınız. Mesailer hariç, o konuda çok kötüler.

Onların istediği şekilde çıkarsanız, hakkettiğiniz parayı eksiksiz alırsınız. Mesailer hariç, o konuda çok kötüler.

Bugün konuştuk, anlaştık. Ay sonuna kadar devam edip tam maaşımı alıp gideceğim. Yarın 7. günüm. Hâlâ izin yaptırmadılar. Üstelik yarın tam gün çalışacağım. Sabah 8.20 gece 22.00 arası.

Ne yazık ki kölelik sistemi hocam.. Biz yıllarca katlandık bu eziyete.. Ortamın keyfini çıkarmaya çalışın, müşterilerle muhabbet edin eğlenmeye bakın. Kim bilir belki ayınız dolunca devam etme kararı bile alabilirsiniz.

Kim bilir belki ayınız dolunca devam etme kararı bile alabilirsiniz.

Bunu hiç zannetmiyorum. Neyse, en azından birlikte çalıştığım insanlar gerçekten iyi insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…