Q Qhres Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar 6 gün özürsüz devamsızlığım var. Takdir için puanım yetiyor belge alabiliyor muyum? 5 gün üstü özürsüz devamsızlığa belge vermeme muhabbeti vardı onun için merak ettim.
Arkadaşlar 6 gün özürsüz devamsızlığım var. Takdir için puanım yetiyor belge alabiliyor muyum? 5 gün üstü özürsüz devamsızlığa belge vermeme muhabbeti vardı onun için merak ettim.
Çözüm Adrastos 1 Haziran 2024 Alınır, yeni yönetmelik ile devamsızlıklar belge almaya engel değil. Eskiden engeldi, artık öyle bir kural bulunmuyor.
Alınır, yeni yönetmelik ile devamsızlıklar belge almaya engel değil. Eskiden engeldi, artık öyle bir kural bulunmuyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Alabilirsin belge hocam. Artı 0 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.145 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Alınır, yeni yönetmelik ile devamsızlıklar belge almaya engel değil. Eskiden engeldi, artık öyle bir kural bulunmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Alınır, yeni yönetmelik ile devamsızlıklar belge almaya engel değil. Eskiden engeldi, artık öyle bir kural bulunmuyor.
KS KS Q Qhres Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Einstein dedi: Alabilirsin belge hocam. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler cevabınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #5 Qhres dedi: Çok teşekkürler cevabınız için. Genişletmek için tıkla... Kral aldın mı? Artı 0 Eksi
KS KS Q Qhres Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #6 Arda sefa dedi: Kral aldın mı? Genişletmek için tıkla... Aldım hocam sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Arda sefa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #7 Qhres dedi: Aldım hocam sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevap verdiğin için Artı 0 Eksi