5 gündür telefonda şebeke yok

aspandakii

Picopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 gündür şebekem gitti yani hiç şebeke göstermiyor. Neden olduğunu bilmiyorum. Ne mesaj gönderebiliyorum , ne arama yapabiliyorum. Sebebi ne olabilir?

Yaklaşık 5 gündür şebekem gitti yani hiç şebeke göstermiyor. Neden olduğunu bilmiyorum. Ne mesaj gönderebiliyorum, ne arama yapabiliyorum. Sebebi ne olabilir?

Telefonu aç kapat simi tak çıkar yaptınız mı? *#06# yapınca çıkan numarayı e-Devlet IMEI sorgu sayfasına yazınca kayıt durumu için hangi sonuç çıkıyor.

Yaklaşık 5 gündür şebekem gitti yani hiç şebeke göstermiyor. Neden olduğunu bilmiyorum. Ne mesaj gönderebiliyorum , ne arama yapabiliyorum. Sebebi ne olabilir?
Telefon modeli nedir kanka?
Benim the kullandığım iphone 6'da şebeke gözükmüyordu öğrendik ki teknik bir sorunmuş tamirciye verdik.

Telefonu aç kapat simi tak çıkar yaptınız mı? *#06# yapınca çıkan numarayı e-Devlet IMEI sorgu sayfasına yazınca kayıt durumu için hangi sonuç çıkıyor.
Simi çıkar tak , telefonu aç kapat yaptım. Sonuç değişmedi. İmei kayıtdışı görünüyor.
Telefon modeli nedir kanka?
Benim the kullandığım iphone 6'da şebeke gözükmüyordu öğrendik ki teknik bir sorunmuş tamirciye verdik.
Xiaomi redmi 13
Sim kartı başka telefonda denediniz mi?
Henüz denemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı