5 günlük antrenman programı önerisi

majestics

Hectopat
Daha fazla  
Spora başlayalı 2 hafta oldu, artık splite geçtim. Hoca, itiş-çekiş-bacak programı verdi fakat bu program pek içime sinmedi. 5 günlük bir antrenman programı hazırlamak istiyorum fakat hangi hareketleri koyacağımı ve hareketlerin isimlerini tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spora başlayalı 2 hafta oldu, artık splite geçtim. Hoca, itiş-çekiş-bacak programı verdi fakat bu program pek içime sinmedi. 5 günlük bir antrenman programı hazırlamak istiyorum fakat hangi hareketleri koyacağımı ve hareketlerin isimlerini tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Genel olarak herkese benzer program yazılır.
Zaman ilerledikçe senin performansına göre değişiklik yaparlar sen merak etme.

Benim de içime sinmeye çok program ile karşılaşmış idim zamanında. Ama işin içine girdiğinde, hareketlere uyumuna göre değişiklik kesin yapılır.
Ayrıca senin fiziki görüntünü burada kimse bilmiyor. Adam sana bakarak yazıyor.

Spor'a ilk başlayanlar özellikle kardio adı verilen programı önemsemez. Direk ağırlık basmak ister ki en büyük hatadır. Kasların temel hareketlere alışmadan ağırlık basmak, kas yırtılması veya sakatlanma dahil birçok kötü sonuca sebep olur.

Bugün spora yeniden başlasam, kendim için 3 aylık kardio programını kendim yazardım.
Ayrıca, 5 yıldır salona gelip, çift kardio yapan çok fazla kişi ile de tanıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı