- Makaleler
- 21
CV az olsun istiyorsan az daha koyup 5070 Ti alacaksın. CW çok az duyuluyor bunda. 5 kere kartı değiştirmek nedir? Bu azmi istiyorum.
Benim arkadaşta 5070Ti bas bas bağırıyor. Sessiz CW nasıl oluyor? 5090'da bile ben fan sesini bastıran CW gördüm. 5070Ti, 5070 gibi kartlarda da bol bol gördüm. Ucuz olarak alacağı 5070Ti'de, Gainward veya Palit gibi markalar alacak fiyatından dolayı. CW olma ihtimali daha yüksek bunlarda. En kaliteli markayı bile alsa olma şansı var.CV az olsun istiyorsan az daha koyup 5070 Ti alacaksın. CW çok az duyuluyor bunda. 5 kere kartı değiştirmek nedir? Bu azmi istiyorum.
Gainward kullanıyorum CW çok az var. En çok CW şikayeti fiyatı uçuk Astral de var.Benim arkadaşta 5070Ti bas bas bağırıyor. Sessiz CW nasıl oluyor? 5090'da bile ben fan sesini bastıran CW gördüm. 5070Ti, 5070 gibi kartlarda da bol bol gördüm. Ucuz olarak alacağı 5070Ti'de, Gainward veya Palit gibi markalar alacak fiyatından dolayı. CW olma ihtimali daha yüksek bunlarda. En kaliteli markayı bile alsa olma şansı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.