5 kişilik bir aile için Clio yeterli mi?

Araç SCe model yani atmosferik motor ise ailece o arayla deyim yerindeyse bayır yukarı çıkamazsınız. TCe ise yani Turbo beslemeli ise idare edebilir.
Bayır çıkamazsınız diye bir şey yok. Bahsi geçen araç turbolu ama turbosuz bile olsa hiçbir araç bayır yukarı çıkamamak gibi bir şey sunmaz kullanıcısına. 95 model 1.4 65 beygir Clio bile sizi veya ailenizi bayırlardan çıkartır. Ha biri 1. viteste çıkar, diğeri 2. viteste çok takılmamak gerek.

Ama şunu söyleyeyim, araç hacim düşüklüğünden dolayı turboya çok yük bindiriyor, yani 6lt yazsa da 1.2'si normal kullanımda 6lt yakıyorsa 1.0'ı 6 litreyi geçer diye düşünüyorum.
Araç genel olarak dar, arka diz mesafesi çok kısa, tavanı çok alçak. Fakat arkaya oturan kısım çocuksa, herhangi bir problem olmaz.

Bayır çıkamazsınız diye bir şey yok. Bahsi geçen araç Turbo'lu ama turbosuz bile olsa hiçbir araç bayır yukarı çıkamamak gibi bir şey sunmaz kullanıcısına. 95 model 1.4 65 beygir Clio bile sizi veya ailenizi bayırlardan çıkartır. Ha biri 1. viteste çıkar, diğeri 2. viteste çok takılmamak gerek.

Ama şunu söyleyeyim, araç hacim düşüklüğünden dolayı Turbo'ya çok yük bindiriyor, yani 6lt yazsa da 1.2'si normal kullanımda 6lt yakıyorsa 1.0'ı 6 litreyi geçer diye düşünüyorum.
Araç genel olarak dar, arka diz mesafesi çok kısa, tavanı çok alçak. Fakat arkaya oturan kısım çocuksa, herhangi bir problem olmaz.

Deyim yerindeyse lafını kullamışım üstadım galiba görmediniz. Bayır çıkma muhabbetinden bahsedecek olursak Atmosferik 95 HP'lik 1.4 araç Bolu tüneline girmeden tıkanıyor. Sen 65'lik Clio ile ailenizle bayırlardan çıkarsın diyorsun. Senin bayır dediğin hafif rampa ise sorun yok lakin benim yukarıda bahsettiğim gibi bir yerde ailemle o bayırı bağırta bağırta 1. viteste çıkacaksam o araba bana neden keyif versin ki?

@PlatonikPrens fikir sunmadığın bir konuda sana komik gelen nedir üstad?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı