O araclarin hicbiri 6 litre yakmaz yalniz sen 7 8 yakarlarsa sukur namazi kil.
Fakat en mantiklisi DSG'li Seat.
Seri kullanımda 7.1 görenler var biz sakin kullanacağımız için çok sorun olacağını sanmıyorum. 1500/2000 devir arası vites atıyoruz çok basmıyoruz. Hatta Opel combo ile fabrika verisi olan 5.2'nin altına 4.7'lere şehir dışı 4.2'lere indiğimiz oldu. Yani biz gene üstüne 1L koyuyoruz düşünürken ama pek üstüne çıkacağımızı sanmıyorum.
Peki Seat hakkında bilginiz var mı?
Kronik sorunlar, piyasası, parça, usta durumları ne durumda?
https://www.sahibinden.com/subaru-impreza bu araçtan bahsediyorum.
Tamamen şans elektronik arızalar. Arabanın sunroofundaki contanın kaymasından dolayı ıslanan sensörler motora yakıt göndermeyi kestiği için üç kez yolda kalmıştık. Bu arızanın ana sebebinin ortaya çıkması 1 yıl ve 35 bin liraya mal oldu.
O zaman alınabilir gibi duruyor çünkü bu segment ve bütçede ticari araç dışında çok fazla seçenek yok.
Attığınız linkten kasayı SW ve MPV'yi seçince sadece bunlar kalıyor ve bizde kullandığımız araçtan yaşlı bir araba almak istemiyoruz. Kasko yapmıyorlar eski araçlara.
Eğer HB olanı kastediyorsanız bagajı küçük ve benzinli istemiyoruz dediğim gibi.
SW olarak Megane 3 da düşündük ama diğerlerine kıyasla MPV daha iyi gibi.
Tamamen şans elektronik arızalar. Arabanın sunroofundaki contanın kaymasından dolayı ıslanan sensörler motora yakıt göndermeyi kestiği için üç kez yolda kalmıştık. Bu arızanın ana sebebinin ortaya çıkması 1 yıl ve 35 bin liraya mal oldu.
O zaman alınabilir gibi duruyor çünkü bu segment ve bütçede ticari araç dışında çok fazla seçenek yok.
Sanayiye uğramak ve yolda kalmak istemiyoruz. Ancak dediğim gibi çok bir özellikten feragat etmeden başka daha az sorunlu bir araca geçebilirsek ona da okeyiz.
Son düzenleme: