5 Maç 20 Üstü Vurup Demir 3 Olmak

Herolog

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant hesabım 1 yıldır banlıydı. Ban açıldı ve 5 dereceli oynadım. Her maç 20 üstü vurdum ve beni demir 3 kademesine attı.
Monitörüm 18'' uzaktaki adamları göremiyorum bile. Yakındakilerden de Hz ve ms'den geride kalıyorum. Tabi kendi beceriksizliğim ve antrenmansızlığımda var geliştirmek için bir şey yapmıyorum. Belki de monitör yüzünden oyunu ciddiye almıyorumdur ben de farkında değilim. Yeni monitör alacaktım fakat bir abim ''alma ben sana bulacağım'' dedi. Bekliyorum bakalım ne zaman ayarlayacak.
Sorularım şunlar:
1- Sizce yazdıklarımda haklı mıyım?
2- 18'' 60Hz monitör ile bu kadar vuruyorsam, iyi bir oyuncu monitörüyle başarım artar mı?
3- Bu Valorant neye göre kademe veriyor? Kafadan vurma oranına göre falan mı?
Çünkü bana saçma geldi bu verdiği derece. Daha kötü oynadığım kademe belirleyici 5 maçta gümüş 3 attığı oluyor.
Bir de bu monitörümle 45 FPS ile zamanında altın kademesine kadar çıkmışlığım var, hem de kısa bir sürede.

Dosya Ekleri

• yuh.png
    yuh.png
    512,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ekipman kimseyi daha iyi bir oyuncu yapmaz. Ayrıyeten hesabı demir 1 yapabilirsen iyi bir paraya satabilirsin diye düşünüyorum.

1- En son hangi derecede bitirdiysen o ranka yakın atıyor diye biliyorum.

2- İyi bir monitör ile tabii başarın artacak fakat bu sadece bir etken, aimin olmadıktan sonra bir anlamı yok.

3- Ne kadar çok iyi oynarsan. Şu Çatışma Skoru , MVP gibi olaylar ne kadar iyi olursa kademe o kadar iyi atlarsın ( KP sayısı )

45 FPS ile Gold elo gerçekten çok iyi, kendini geliştirmeye bak.

1- En son hangi derecede bitirdiysen o ranka yakın atıyor diye biliyorum.

2- İyi bir monitör ile tabii başarın artacak fakat bu sadece bir etken, aimin olmadıktan sonra bir anlamı yok.

3- Ne kadar çok iyi oynarsan. Şu Çatışma Skoru , MVP gibi olaylar ne kadar iyi olursa kademe o kadar iyi atlarsın ( KP sayısı )

45 FPS ile Gold elo gerçekten çok iyi, kendini geliştirmeye bak.
Çok teşekkür ederim değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaştığınız için.

Demir 1'de oynamanın keyfi farklı ve cidden bir hesabı demir 1 yapabilmek zor o yüzden tercih edilebiliyor. Özellikle içerik üreticileri bu ranklarda komik videolar çekiyorlar.
Demir 1'e gitsen sorsan sana bedava veren bile çıkar hesabını oradaki muhabbet öyle komik. O ranktan kimse satın almaz.

Demir 1'e gitsen sorsan sana bedava veren bile çıkar hesabını oradaki muhabbet öyle komik. O ranktan kimse satın almaz.
Demir 1 insanlarla demir 1 olmadan nasıl gidecekler hocam :D. İşin şakası bir yana demir 1 hesaplar diamond'a kadar falan olan ranklardan daha değerlidir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı