5 metre DSL kablosu internetin hızını düşürür mü?

Derbederr23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba modemi masama taşımak istiyorum oradan da CAT 6 ile bağlantı yapmak istiyorum. Sizce modemi masaya çekip 5 metrelik DSL kablosunu kullanırsan hızım düşer, pingim artar mı? Yoksa direkten modemden PC'ye mi CAT 6 çekmemi tavsiye edersiniz? Son olarak önerebileceğiniz DSL ve CAT 6 kabloları nelerdir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Bilgisayar ile modem arası uzaklık yaklaşık 2 metre ama kabloları duvardan çevrelersem kablo uzunluğu 5 metreyi bulur.

Merhaba modemi masama taşımak istiyorum oradan da CAT 6 ile bağlantı yapmak istiyorum. Sizce modemi masaya çekip 5 metrelik DSL kablosunu kullanırsan hızım düşer, pingim artar mı? Yoksa direkten modemden PC'ye mi CAT 6 çekmemi tavsiye edersiniz? Son olarak önerebileceğiniz DSL ve CAT 6 kabloları nelerdir?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Bilgisayar ile modem arası uzaklık yaklaşık 2 metre ama kabloları duvardan çevrelersem kablo uzunluğu 5 metreyi bulur.
Bugün tesisatım yenilendi 15 metre sıfırdan kablo çekildi kutuya 100 geliyor bana 93 yani 7Mbps fark etti.

5 metre için hız düşüklüğü yaşamazsın. Öznur kablo kullanabilirsin. TT bir ara kullanıyordu, kaliteli ürünleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı