5 metre HDMI kablo çalışır mı?

ripahemS

Hectopat
Daha fazla  
HDMI kablo almayı düşünüyorum. Bu kablo 5 metre olacak ve salonda ki televizyona bağlayacağım masaüstü bilgisayar için kullanacağım ama çalışır mı onu merak ediyorum. Şu an kendi monitörümde VGA mı ne onu kullanıyorum HDMI kullanacağım zaman onu takıp televizyona bağlayacağım ama hem Windows hem Linux'ta kullanacağım. Sorunsuz çalışır mı içimde kalmasın sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablo almayı düşünüyorum. Bu kablo 5 metre olacak ve salonda ki televizyona bağlayacağım masaüstü bilgisayar için kullanacağım ama çalışır mı onu merak ediyorum. Şu an kendi monitörümde VGA mı ne onu kullanıyorum HDMI kullanacağım zaman onu takıp televizyona bağlayacağım ama hem Windows hem Linux'ta kullanacağım. Sorunsuz çalışır mı içimde kalmasın sorayım dedim.

Görüntü için kullanacaksın sıkıntı olmaz.

Sorun olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı