5. nesil Intel sisteme Windows 10 superlite kurulmalı mı?

Calimero

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
119
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
4 gb
İşlemci
intel i3 5.nesil
Bilgisayarım oldukça kötü bende bunun için ne yapabilirim diye forumda, internette gezerken bir konu da adam şöyle dedi "... Olmuyorsa Windows 10 superlight kur". Bende bu Windows 10 superlight ı bir araştırmak istedim YouTube'daki videolarda "oyunlarda FPS'im 40 arttı" vb. yani olumlu yorumlar vardı. Bende ne olur ne olmaz forumda da bir sorayım dedim sizce Windows 10 superlight kullanılır mı?

Intel i3 5.nesil
4 GB RAM.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Superlight vb. modlu Windowslar benim FPS değerlerime neredeyse hiç etki etmedi, genelde bellek kullanımı işlemci kullanımı vb. şeyleri düşürdü, eğer denemek istiyorsanız deneyin.
 
İçerisine ne yüklü olduğu ve nelerin çalıştığını bilmediğiniz oynanmış Windows'ları kullanmayın.
 
Kullanılabilir fakat değiştirilmiş veya düzenlenmiş ISO pek güvenli değil. NTLite ile Windows 10'u düzenleyebilirsiniz.
 
superlite falan önemsiz sistemsel bug ve hatalarla kaşılaşırsın. İyi editlenmiş bir os ise pek sorun olmaz ben önermem. İşlemcinin bir önemi yok RAM 3-4 üstü ise ve SSD diskin varsa akıcı kullanılır yoksa yine bir kaç yazılım yükledikten sonra şişer.
 
Sürümün adı nedir deneyebilirim?
 
Arkadaşlar mesajı düzenleyemiyorum o yüzden buradan yazıyorum. İndireceğim Windows 10 superlight ghost spectre'nin YouTube'da falan videosu var adamın, çoğu kişi de bunu kullanıyormuş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı