5 Pin girişli CPU_FAN soket

ozan kotan

Kilopat
Katılım
23 Ekim 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, anakartım Dell 790 optiplex 790. sorunum şu Intel fan enerji kablo soketi anakartaki fan soketi ile uyuşmuyor resimde de görüldüğü gib. Dönüştürücü tarzı bir şey var mı varsa adı nedir? Ya da çözüm olarak anakartaki yere eritim yapabilir miyim veya o soket anakarttan çıkar mı? Yardım edebilecek var mı arkadaşlar? Sağ olun.
Resmi yükledim arkadaşlar.

D5D35C66-E003-476B-8918-5B7A59117754.jpeg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eritsem derken? Galiba portun siyah plastik kısmını pinler kalacak şekilde sökmeyi kastettin.

İşte eğer pinlerin yerleri direkt karşılıklı geliyorsa olur. Ama dediğim gibi, hangi pin nereye bağlanacak onu kesin öğrenmek gerek. Yoksa baglantiyi yanlış yapabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı