5 pin hotswappable klavyeye 3 pin Switch olur mu?

Sitesinde yazdığına göre sadece 5 pinli switchler ile uyumlu yani 3 pinli switchler uymaz.

3 ve 5 pin bu şekilde oluyor. Çoğu Switch 3 pin kullanıyor zaten. MX ise Cherry MX'ten geliyor. 5 pin destekleyen klavye 3 pinde destekler. Örneğin ben 5 pinli klavyede 3 pinli Switch kullanıyorum. Siz hangi Switch'i nereden alacaksınız bilmiyorum lakin çok büyük ihtimalle MX tarzı switchtir.

1690148351468.png

3 ve 5 pin bu şekilde oluyor. Çoğu Switch 3 pin kullanıyor zaten. MX ise Cherry MX'ten geliyor. 5 pin destekleyen klavye 3 pinde destekler. Örneğin ben 5 pinli klavyede 3 pinli Switch kullanıyorum. Siz hangi Switch'i nereden alacaksınız bilmiyorum lakin çok büyük ihtimalle MX tarzı switchtir.

Eki Görüntüle 1874095

İlgilendiğin için teşekkür ederim anladım.

Eki Görüntüle 1874095

Selam peki 3 pinli bir klavyeye 5 pinli bir Switch takabilir miyim? İki PIN'i kırıp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı