%5 sağlığı kalan M.2 SSD

Adata'nın resmi programından driver güncelleştirmesi vesaire yaptım, okuma ve yazma katı 2 katına çıktı. Yine bir M.2 SSD'ye göre yavaş fakat hiç yoktan iyidir, teşekkürler.

Resmi program link atar misin hocam bende de Adata M.2 SSD var güncellemesi varsa yapayım bari.

Evet aşağıda gördüğünüz gibi 2. el aldığım sistemin içinde bulunan Adata M.2 SSD'yi görüyorsunuz, ilk aldığım da okuma hızı 300, yazma hızı 280 MB civarı bir şeydi, M.2 SSD için bu hızlar aşırı düşük olduğunu anladım, ve SSD sağlığına bakmak için program yükledim, sonuç bu. Çok saçma bir soru olacak ama, bu SSD'nin canını nasıl boostlayabilirim? Ve SSD'im hakkında ne düşünüyorsunuz? :D

Eki Görüntüle 1668294

1. ise 5 yıldır kullandığım HDD.

SSD ömrü bittiyse bir daha veri içine koymana izin vermez ama üstünde çipler var onlar değişiyor diye biliyorum onlar değişince sağlık yenileniyor ama oluyor mu emin değilim öyle bir şey duymuştum

SSD nın kendi programını yükleyip dene bazen smart verileri standart dışı olduğu için yanlış yorumlanabilir adatanın SSD programını bilmiyorum ama iki dk lik Google aramasıyla bulabilirsin sorun devam ederse yeni SSD bak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı