5 Upload hızı yükselir mi?

@Rodok Nişancısı Yanlış göstermiyor, sen şuan fiber altyapıyı kullandığın için o yüzden yüksek indirme hızını alabiliyorsun. Türknet sitesi Superonline altyapısını göstermediği için bakır altyapı hızlarını gösteriyor.

Yine de eğer bakır altyapısına geçersen Türk Telekom upload hızlarını 2 katına çıkardığı için 8 upload alabilirsin.
 

Downloadı düşürmeden upload alma şansınız yok. Yani TT altyapısı kullanan bir ISS'ye geçerseniz download 75 falan olur. Upload da 8 falan. Bence siz bu pakette kalın. Uploada ihtiyacınız olunca ek paket alırsınız adamlarda belli bir süre boyunca upload yükselir.
Bu arada yanlış göstermemiş sizin altyapı sol un altyapısı 200 download veren. TT altyapısı ayrı. Ona geçerseniz 75 alabiliyorsunuz diyor. Yani aynı altyapı değil anlayacağınız.
 
@Scorpions TT düşürdüğündede şak diye 4 Mbps upload. Bence Superonline iptal etmeye gerek yok. Mis gibi 200 Mbps download almak varken 75 Mbps'ye geçmem. Çok upload hızı istiyorsan Superonline biraz düşürmen gerekiyor hızını 50 Mbps'ye kadar. Yüksek upload istiyorsan buyur. Upload için downloadı çok fazla düşürmek bana saçma geliyor.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı