anonim_eleman Picopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #21 William Crusader dedi: Arkadaşlar konu dışı ama @anonim_eleman diye biri beni izliyor diye bildirim geldi Technopat'tan?! Genişletmek için tıkla... Hocam deneyimliymişsiniz ben burada yeniyim. Sizi kendime örnek almak için takip ediyim dedim. İsterseniz takibi bırakabilirim.
William Crusader dedi: Arkadaşlar konu dışı ama @anonim_eleman diye biri beni izliyor diye bildirim geldi Technopat'tan?! Genişletmek için tıkla... Hocam deneyimliymişsiniz ben burada yeniyim. Sizi kendime örnek almak için takip ediyim dedim. İsterseniz takibi bırakabilirim.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 16 Aralık 2020 #22 Zulacı
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Aralık 2020 #23 anonim_eleman dedi: Hocam deneyimliymişsiniz ben burada yeniyim. Sizi kendime örnek almak için takip ediyim dedim. İsterseniz takibi bırakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam korktum bi an, ilk defa geldi böyle bir bildirim. Yok yok takipte kalın siz.
anonim_eleman dedi: Hocam deneyimliymişsiniz ben burada yeniyim. Sizi kendime örnek almak için takip ediyim dedim. İsterseniz takibi bırakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam korktum bi an, ilk defa geldi böyle bir bildirim. Yok yok takipte kalın siz.
3 345291 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.300 Çözümler 2 16 Aralık 2020 #24 GoDd1 dedi: Hayatını okula gitmek için otobüse binmeye harcayan bir ergen. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte gidiyordun ki? Benim bir arkadaşım vardı sabah 5'de çıkıyordu evinden.
GoDd1 dedi: Hayatını okula gitmek için otobüse binmeye harcayan bir ergen. Genişletmek için tıkla... Kaç saatte gidiyordun ki? Benim bir arkadaşım vardı sabah 5'de çıkıyordu evinden.
ucan_sabri Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 527 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #25 Tabletim vardı. Crack Minecraft Mobile indirdim. Çok mutlu olmuştum.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #26 Oyun Portal ve Burak Oyunda'dan GTA 5 videoları izleyip oyunu kendim oynama hayali kurardım. 5 Yıl geçti ilk kez oyunu oynadım Son düzenleme: 16 Aralık 2020
Oyun Portal ve Burak Oyunda'dan GTA 5 videoları izleyip oyunu kendim oynama hayali kurardım. 5 Yıl geçti ilk kez oyunu oynadım
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.235 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2020 #27 Namazını kılan, orucunu tutan, dinine bağlı bir müslümandım. @BERWAR 'a bir kez daha teşekkür ederim.
Namazını kılan, orucunu tutan, dinine bağlı bir müslümandım. @BERWAR 'a bir kez daha teşekkür ederim.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 16 Aralık 2020 #28 10 yaşında, Skype üzerinden arkadaşlarıyla Minecraft Survival Games oynayıp, "En Pro Kim?" tartışması yapan, milli mousemiz Everest SGM X7 kullanan, muhabbet kuşlarının özelliklerini, hastalıklarını araştıran bir çocuktum.
10 yaşında, Skype üzerinden arkadaşlarıyla Minecraft Survival Games oynayıp, "En Pro Kim?" tartışması yapan, milli mousemiz Everest SGM X7 kullanan, muhabbet kuşlarının özelliklerini, hastalıklarını araştıran bir çocuktum.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 16 Aralık 2020 #29 Hayatı dalgaya alan ve çok mutlu olan 10 yaşında bir çocuktum. Şimdilerde tam tersi.