5 Yıl önce nasıldınız?

15 yaş okulu bırakıp, yayıncı olmak isteyen. Alnı sivilceli, yağlı saçlı, kapüşonlu ceket giyen biri idim.

Ağabeyimin bilgisayara indirdiği korsan Call of Duty, Far Cry oyunlarını oynayan, League of Legends çözmeye çalışan birisiydim. GTA Vice City ve NFS Most Wanted hayranıydım. Wolfteam ve Legend Online oynuyordum ama 5 değil 6 7 sene oldu.

Hiçbir şeye dikkat etmiyordum. Ne saçımı tarardım ne dişimi fırçalardım.

Derslere çalışmazdım 1 falan alırdım. Bu konuda oldukça büyük bir şekilde ailemin hatası var.

İyi çocuk döverdim. Cengiz Han felsefesi (O zamanlar tarih bilgim hiç yoktu.) abi kazanmayacağın kavgaya girme, düşman çocuğu öğretmen odasına doğru çek. Dövebiliyorsan indir kafasına 2 tane.

Sanki kendimi kontrol edemiyordum. Ne bileyim hatırlayamadım şimdi ama aklıma ne geliyorsa (Yaramazlık şımarıklık dışında bir şey gelmiyordu.) yapıyordum.

Neden bu kadar uzattım bilmiyorum. Kendi haline takılan hiçbir şekilde gelecekten beklentisi olmayan birisiydim.

Şu an halen öyle sayılır ama en azından minik hedeflerim var.

Salak, sosyal, inek, dombili bir çocuktum.

5 yıl, bir dakika önce bardaydım. Canlı müziğin başlamasına 48 dakika kalmıştı. Birayı 5 yıl önce sevmezdim, muhtemelen tekilayı tekliyordum. Şimdi ise hepsinden bir parça temizlenmiş, işimde gücümdeyim. Arada kaçamak yapmıyor değilim. Can çıkar huy çıkmaz.

5 yıl önce çocuktum artık bir yetişkinim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…