thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 877 Çözümler 3 Yer unknown 10 Haziran 2020 #11 Aydın Bekoğlu dedi: İnşallah ekran kartı ve SSD'ye 1750 TL verdim 2 hafta önce daha yeni elime ulaştılar. Eğer drop devam ederse paralar boşa gitmiş olacak Genişletmek için tıkla... Paranız boşa gitmez, sisteminizi bir tık güncellemiş oldunuz o şekilde düşünün. Hem testinizi yapın bakalım bir sonuca göre konuşursunuz =)
Aydın Bekoğlu dedi: İnşallah ekran kartı ve SSD'ye 1750 TL verdim 2 hafta önce daha yeni elime ulaştılar. Eğer drop devam ederse paralar boşa gitmiş olacak Genişletmek için tıkla... Paranız boşa gitmez, sisteminizi bir tık güncellemiş oldunuz o şekilde düşünün. Hem testinizi yapın bakalım bir sonuca göre konuşursunuz =)
Aydın Bekoğlu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Aralık 2013 Mesajlar 1.881 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django) 11 Haziran 2020 #12 thesunset dedi: Paranız boşa gitmez, sisteminizi bir tık güncellemiş oldunuz o şekilde düşünün. Hem testinizi yapın bakalım bir sonuca göre konuşursunuz =) Genişletmek için tıkla... Şimdi yavaş yavaş geçiyorum programları SSD'ye.
thesunset dedi: Paranız boşa gitmez, sisteminizi bir tık güncellemiş oldunuz o şekilde düşünün. Hem testinizi yapın bakalım bir sonuca göre konuşursunuz =) Genişletmek için tıkla... Şimdi yavaş yavaş geçiyorum programları SSD'ye.